Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: lujuus – pelkojen käsittely vie kohti uutta

Viikon tarotkortiksi nousi lujuus. Lujuuden kortti on oikea toiminnan kortti, jonka energia antaa voimaa ymmärtää omaa tilannetta paremmin ja käsittelemään asiat loppuun, vaikka pelkoja ajatuksien mukana tulisikin. Jossain kohtaa on tehtävä päätös siitä, että jättää vanhat asiat taakse ymmärtämällä ja selvittämällä ne itsensä kanssa. Tämän jälkeen on valmis luopumaan menneestä ja voi alkaa uusi matka itsensä kanssa ilman pelkoa ja ylimääräistä painolastia sydämmessä ja sisimmässä.

Asioiden käsittely voi vaatia välillä luonteen lujuutta. Helposti omat ajatukset pitävät itseä paikoillaan ja voi tuntua siltä, että on helpompi pidättäytyä vanhassa vaikka tiedostaa sen, että se ei loppujen lopuksi edistä itseä enään mihinkään. Omien ajatuksien kanssa työskentely voi tuntua välillä vaikealta ja paras apu siihen onkin hengähdystauko. Silloin kun tuntuu, että asioita vilisee liikaa omissa ajatuksissa niin silloin on parasta pysähtyä ja mennä metsään. Metsä on paikka, missä turhat ajatukset lentävät pois ja oma mieli kevenee. Turha ajatusten kuormitus vain vaikeuttaa tilanteen ymmärtämistä, joten muistetaan olla armollisia itseämme kohtaan ja antaa itsellemme aikaa kaiken sen tahtotilan ja voiman keskelläkin.

Päättäväisyys, Lujuus ja oma tahto lähettävät lähtölaukauksen

Se mihin omia ajatuksia suuntaa, niin siihen suuntaan annamme elämämme vietäväksi. Jos keksimme koko ajan itsellemme esteitä, jotka yrittävät estää meitä menemästä eteenpäin niin silloin elämä jatkuu samalla raiteella. Uskon, että vanhasta luopuminen on yhdenlainen riskinotto elämässä, koska emme tiedä mihin suuntaan uusi elämä itseä veisi. Tämä riskinotto antaa kutenkin niin paljon uusia mahdollisuuksia, että kannattaako sitä ohittaa silloin kun siihen on mahdollisuus?

Elämme uuden ajan aikaa ja tämä uusi aika on antanut mahdollisuuden uudistaa omia ajatuksiamme ja itseämme kokonaisvaltaisesti. Jotta uudistuminen tapahtuu vaatii se irtiottamista vanhasta, sillä silloin vasta uutta pääsee tulemaan elämään kun vanhasta päästää irti. Luota omaan vaistoon ja siihen ääneen, mikä sanoo sinulle, että olet valmis päästämään irti. Silloin voit huoletta olla vapaa peloistasi ja olla rohkeampi sinä.

Jos haluat henkilökohtaisen tarot-tulkinnan, tavoitat minut  päivittäin palvelunumerostani 0700-94002  (2,38€/min.)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella, kirjallisena sekä tulen mielelläni tekemään tulkintoja illanistujaisiisi (100 km säteellä Mäntästä ja väh. 4 tulkintaa). Tavoitat minut numerostani 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.