Hae
Mirva Emilia

Kun elämä tasapainottuu, sinäkin olet tasapainossa

Tasapainossa eläminen on oman terveyden kannalta tärkeää. Jos elää jatkuvassa stressitilassa keho ja kroppa alkaa näyttämään varoitusmerkkejä. Mulla ne varoitusmerkit oli ja on edelleen vatsavaivat, mistä nelisen vuotta sitten puhkesi krooninen suolistosairaus. Toisella ne taas voi olla päänsärkyä, sydämen tykytystä tai jopa paniikkikohtausta ja ahdistusta. Kun kroppa alkaa näyttämään näitä varoitusmerkkejä niin silloin täytyy itse miettiä, mistä se stressitila johtuu ja mitä voisin tehdä toisin, jotta sen stressitilan saa purettua pois (sekä tietysti mennä lääkäriin, jos oireet ovat todella pahat).

Musta iteltä tuntuu, että tasapainon hakeminen on lähes jatkuvaa. Ja eihän aina tasapainoa elämässä voi olla. Elämään kuuluu kaikenmoiset kiemurat ja kokemukset mutta niistä kiemuroista täytyy päästää irti viimeistään silloin kun keho alkaa näyttämään näitä varoitusmerkkejä.

Kuinka olla tasapainossa itsensä kanssa?

Tasapainossa oleminen ja pysyminen vaatii itsestään huolehtimista ja negatiivisuuden karsimista ympäriltä. Negatiivisuus on oikea energiasyöppö mikä vie tosi paljon voimia. Mulla on alkanut maanantaista lähtien kiitollisuus päivät. Joka aamu ja ilta kiitän ja mietin mistä mää oon just siinä hetkessä kiitollinen. Iltaisin mietin paljon asioita, mistä oon saanut päivän aikana kiitollisuutta. Olen ollut kiitollinen mm. mun töistä, perheestä, meidän rakkaasta kissasta ja eilen olin ihan hurjan kiitollinen SUSTA! Nimittäin, mun tavoite täyttyi blogin suhteen minkä olin itselleni tavoittanut ja ilman SINUA mää en tässä tavoitteessa olisi ❤️ ISO KIITOS siis sinulle, kun luet tekstejäni! Ensi vuodelle rimaa voikin nostaa taas vähän korkeammalle ?

Tämä kiitollisuushaaste tuo hyvää ja positiivista mieltä sen negatiivisuuden tilalle. Tämän kautta myös elämä tasapainottuu. Tottakai, jos on asioita mille täytyy konkreettisesti tehdä jotain, jotta tasapaino ja kehon varoitusmerkit saadaan loppumaan niin silloin täytyy toimia. Mutta jos siihen ei vielä ole valmis tai ei ole voimia ja energiaa niin silloin voi aloittaa tällä kiitollisuus haasteella. Tasapainossa pysyminen vaatii kokoaikaista työtä itsensä kanssa. On se sitten meditaatio, kiitollisuus haasteet tai muuttamalla elämän suuntaa kokonaan. Kaikki me ollaan eri tilanteessa ja kaikilla meillä on omat haasteemme, mutta silti jokaisella meistä on mahdollisuus saavuttaa elämäämme tasapaino ? Mieti ja pohdi, mikä tai mitkä asiat sinun tulisi muuttaa elämässäsi, jotta löydät harmonisen ja hyvän tasapainon elämääsi ❤️

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.