Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Löydä oma, viisas elämäsi

Kaupallinen yhteistyö: Viisas elämä

Rakastan lukea kirjoja, mitkä kehittää omaa henkistä hyvinvointia ja Viisas elämä lähettikin mulle ihanan kirjan. Sain kunnian tehdä tämän brändin kanssa yhteistyön, sillä olen monesti katsonut ja tutustunut heidän valikoimaan. Viikonloppuna aionkin lukea heidän lähettämän kirjan ”Rakasta Itseäsi, löydä sydämesi viisaus ja voima” ❤️ Kirjaan pääset tutustumaan tästä. Valitsin tämän kirjan, koska itsensä kehittäminen ja oma henkinen hyvinvointi on yhtä tärkeää kuin fyysinen hyvinvointi. Se mitä itsestäsi ajattelet vaikuttaa arkeesi ja elämääsi. Olet itsesi paras ystävä ja vietät itsesi kanssa elämäsi loppuun asti. Arvosta, kunnioita ja rakasta itseäsi samalla tavalla kuin lähimmäisiäsi. Puhu itsellesi kuin parhaalle ystävällesi ja tuo esiin parhaita puoliasi. Ethän ystävääsikään hauku tai katso negatiivisella silmällä vaan rakastavasti ja luotettavasti. Miksi siis itseäsi katsoisit negatiiviseen sävyyn. Ole itsesi paras ystävä ja tämän elämän arvoinen ❤️

Viisas elämä tarjoaa myös Äänikirjoja – verkkokauppa täynnä itsensä kehittämisen kirjoja

Äänikirjoista on tullut tosi suosittuja niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa ja näitä tarjoa myös Viisas Elämä. Itse en ole äänikirjoja kokeillut, koska tykkään ennemmin lukea mutta ehdottomasti voisin silti kokeilla millaisen vaikutuksen äänikirja saisi minuun tehtyä. Äänikirja voisi olla hyvä valinta vaikka lenkille tai ennen nukkumaan menoa. Mikä olisikaan ihanampaa kuin kuunnella itsensä kehittämisen kirjaa ennen nukkumaan menoa tai kauniilla luontopolulla! Äänikirjoja kuuntelevat myös lapset ja meillä Niksu niitä onkin muutaman kerran kuunnellut. Äänikirjan kuuntelusta mielenkiintoisen Niksun mielestä teki sen, että äänet ovat aitoja ja mukaansa tempaavia.

Viisas elämä -verkkokauppa tarjoaa hyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen kirjoja. Mielenkiintoisia kirjoja oli valikoima täynnä ja sieltä olikin vaikea valita yksi suosikki. Mielen hyvinvointiin liittyviä kirjoja oli todella laajasti ja tästä tulikin mun ehdoton suosikki kirjakauppa! Mielen hyvinvointia on hyvä harjoittaa ja kirjojen avulla se onnistuu hyvin. Niistä saa paljon ajatuksia avaavia oivalluksia omaan elämään. Mun kirjahyllystä löytyy jo valmiiksi muutamia aiheeseen liittyviä kirjoja ja ne olenkin lukenut moneen kertaan ja aina niistä tulee uusia oivalluksia mieleen. Koskaan ei ole tullut vielä samanlaista ajatusta mitä edellisellä kerralla. Ja se tekee kirjoista ja niiden lukemisesta hauskan ja mielenkiintoisen.

Kirjojen lukeminen auttaa rauhoittumaan

Arki voi olla yhtä suorittamista ja nyt kun osalla teistä on kotikoulun lisäksi työtkin tullut kotiin niin arjen hektisyys on käsin kosketeltavaa. Aikataulutus on monelle tullut tutuksi ja sen avulla päivät saadaan pulkkaan. Kiire ja arjen hektisyys on hyvä välillä katkaista ja rauhoittaa oma mieli. Meditaatio on yksi todella hyvä vaihtoehto mitä itsekin suosittelen paljon mutta myös kirjojen lukeminen on osoittautunut hyväksi. Kirjojen lukemisella (tai äänikirjoja kuuntelemalla) pääset hetkeksi pois tästä uudesta arjesta. Keskittyminen siirtyy hyvään oloon ja saat nauttia omasta hetkestä. Pääset katsomaan muita mun vinkkejä sulle arjen rauhoittamiseen tästä.

Aurinkoista viikonloppua! 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Kaupallinen yhteistyö: Viisas elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.