Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Pettymys – tunteen hyväksyminen

Viikon tarotkortiksi nousi Pettymys, joka kuvaa tunteiden tasolla olevaa tai koettua pettymystä tai pettymyksen pelkoa. Koetut pettymyksen tunteet nousevat helposti uudelleen pintaan jos jokin asia toistuu kerta toisensa jälkeen. Asioista kuitenkin jollain tavalla aina ennakoidusta varoitetaan ja tämä kortti pyytääkin näkemään nämä merkit ajoissa, jotta uudelta pettymykseltä vältyttäisiin.

Pettymyksen tunnetta on varmasti jokainen tuntenut elämänsä aikana tavalla tai toisella. Joskus pettymys on voinut olla niin suuri, että tuntuu ettei siitä meinaa päästä irti ollenkaan. Vanhat tunteet ja muistot ajalta, jolloin pettymys oli suurin valtaa mielen ja silloin suurin pelko voi olla uudesta pettymyksen tunteesta. Pettymykset on jollain tavalla aina opettavia, itseään kasvattava ja jokin merkityshän niillä on oltava, miksei asiat ole menneet niinkuin olisi halunnut. Ehkä jokin pitkään haaveilema työpaikka on mennyt sivusuun tai parisuhteessa on tullut sydänsuruja ja pettymyksiä.

Tunteen hetkellä helpointa nähdä asiat selkeämmin on hyväksyvä mieli. Hyväksy omat tunteet, näe asiat siinä hetkessä niin selkeästi kun voit äläkä etsi syyllisiä. Syyllisten etsimiseen menee vain turhaa energiaa. Syyllisem etsimisen sijaan energian voisikin kohdistaa ennemmin omaan itseen, omaan hyvinvointiin ja siihen, mihin pettymyksen tunne ja pettymyksen tuoma asia voikaan sinua vielä johdattaa ja viedä. Anna mahdolliselle pettymyksen tunteella aikaa, käsittele se ja kun tunnet olevasi valmis voit alkaa muuttamaan tätä tunnetta hyvään elämänenergiaan. Olet valmis kääntämään pettymyksen tunteen voitoksi ja alat pikkuhiljaa näkemään miksi tämä pettymys eteesi tuli.

Elämä kaikkine koukeroineen on oppimista ja kehittymistä. Siksi tämäkin kortti muistuttaa siitä, ettei jäisi liian pitkäksi aikaa huonoon tunteeseen kiinni vaan pyrkisi näkemään siitä kasvun mahdollisuuden ja sitä kautta hyväksymään nämä elämän koukerot. Jos emme kokisi pettymyksiä, suruja tai epäonnistumisia emme kasvaisi ja kehittyisi. Silloin kun jokin näistä tunteista on ”päällä” niin tätä viestiä voi olla vaikeakin kohdata. Ulospääsyä voi olla vaikea nähdä ja alkaa helposti syyttelemään itseään. Luotan kuitenkin siihen, tai oikeastaan tiedän, että vaikka sillä hetkellä ei itsestä siltä tuntuisikaan niin tulemme selviämään kaikista koukeroista eikä niiden kanssa tarvitse jäädä yksin ❤️

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan ja kuuntelijan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *