Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: suru – avoimuus omille tunteille

Viikon tarotkortiksi nousi suru, joka pyytää olemaan avoin omille ajatuksille ja tunteilla. Tähän korttiin minut johdatettiin jo muutama päivä sitten ja koen, että tällä viikolla tällä kortilla on jokin suurempi sanoma. Käymme päivittäin läpi erilaisia tunneskaaloja, jotka voivat sisältää niin iloa kuin suruakin. Mitä tahansa tunteet ovatkaan, anna niille aikaa ja avoimuutta. Kortissa tulee vahvasti esiin myös numero kolme, jolla on vahva merkitys tämän viikon tarottiin.

Pureudutaan ensin numero kolmoseen. Numerologiassa ja elämäntarkoituksessa kolmosen merkityksiä ovat mm. menestys sekä ilon tuottamista omilla taiteellisilla ja luovilla taidoilla. Ja nämä kun liitetään tähän surun korttiin niin nämä merkitykset ilmentävät sen miten tärkeää on vapauttaa tunteita jonkin luovan tekemisen kautta. Tämä tuo surunkin keskellä iloa elämään ja parantavaa voimaa sielulle tarkoittamatta tietenkään sitä etteikö surun tunne painaisi. Suru on tunne mikä tulee esimerkiksi pettymysten tai menetysten kautta ja silloin on tärkeää pyrkiä muistamaan ettei sen tunteen kanssa ole yksin. Tähän taas nousee numero kolme vahvasti – ole avoin tunteistasi ja jaa niitä samassa tilanteessa olevien kanssa. Vaikkei kyseessä olisikaan suurta surua vaan vaikka pettymystä tai turhautumista niin silloin kun saamme ulos tätä tunnetta ihmisten kanssa ketkä ymmärtävät, auttavat helpottamaan omaa oloa ja tilannetta. Toisin sanoen vertaistuki on todella tärkeää ja ihan vain se, että asioista voi puhua ja toinen kuuntele läsnäolevasti. Vertaistuki ja kuulluksi tuleminen keventävät taakkaa ja tunteita todella paljon.

Surun kortti pyytää tarkastelemaan onko sisimpään jäänyt jotain vanhaa surua mikä pyrkii nyt ulos. Kysy itseltäsi onko sille tunteelle enään tarvetta ja annatko sen surun aiheuttaman asian estää sinua jollain tapaa. Menneisyys on menneisyyttä eikä sitä voida muuttaa mutta omaa suhtautumista asioihin pystymme. Ja se on todella voimaannuttavaa tietää, ettei meidän tarvitse elää tunteissa mitkä eivät ole enään tätä päivää. Siihen voi liittyä toinen tai useampi ihminen, tärkeintä kuitenkin on löytää tasapainoa tähän hetkeen, osata irrottaa otetta ja antaa anteeksi niin itselle kuin toisillekin.

Suru on tunne mille täytyy antaa aikaa ja olla sen kanssa kärsivällinen. Suru ei ole kuitenkaan tunne, johon pyydetään jäämään vaan oppia näkemään asiat eri tavalla. Itse koen, että suru on opettavainen tunne. Kun pahimman tilan ohi on päässyt ajatukset ja ymmärrys ovat aivan toisenlaisia kuin mitä ne ennen surua ehkä olikaan. Tämän takia koen, ettei suru ole missään nimessä huono asia ja myös tälle olotilalle voi olla avoin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *