Hae
Mirva Emilia

Aurinko inspiroi ja antaa unelmallesi mahdollisuuden

Viikon tarotkortiksi nousi aurinko, joka luo lämpöä, onnellisuutta ja seesteisyyttä niin sinulle kuin ihmissuhteillesi. Aurinko symboloi energiaa, luovuutta, ystävyyttä ja yhteistyöhalua ja nyt onkin oiva hetki antaa sinun unelmallesi mahdollisuus! Se, mikä on sinun unelmasi on sinun tulevaisuus ja sinun elämäsi. Anna tahdonvoimasi pitää tästä elämästä kiinni ja nauti siitä, mitä se tuo tullessaan. Katsoin ystävälleni tarotkortteja ja tuli ilmi miten paljon hän stressaa tulevasta ja asioille, mille hän ei yksinkertaisesti pysty tekemään mitään. Hän miettii mitä seuraavaksi VOISI tapahtua vaikkei hän tiedä edes tapahtuuko näin. Stressi valtaa mielen ja pahimmassa tapauksessa stressi vaikuttaa niin paljon elämään, että se voi jopa pysäyttää sinut etkä uskalla elää ja mennä kohti unelmiasi. Jos valtaa oman mielen sillä, että luovuttaa jo ennenkuin mitään kerkiää edes aloittamaan voi huomaamatta katkeroitua ja suhtautua kielteisesti myös muiden innostukseen ja uusiin aloitteisiin.

Aurinko inspiroi ja kutsuu solmimaan yhteistöitä

Mitä enemmän annat auringon voiman vaikuttaa itseesi, sitä enemmän se vaikuttaa sisälläsi. Käytä luovuuttasi ja omaa intoasi tehdä unelmiesi eteen töitä. Älä pidättele itseäsi vaan heittäydy ja toteuta unelmasi. Mikään ei estä eikä pidätä sinua! Aurinko kutsuu solmimaan uusia ystävyyssuhteita sekä yhteistöitä eri elämänalueillasi. Mahdollisuutesi ovat rajattomat, uskalla lähteä eteenpäin.

Auringon kortissa on valtavasti hyvää energiaa ja jo pelkän kortin katsominen luo inspiraatioita ja halua kehittyä omissa taidoissa. Elä nykyhetkessä mutta mieti kuitenkin tulevaisuuttasi. Miksi et lähtisi tavoittelemaan suurinta unelmaasi jo tänään tekemällä jotain pientä sen eteen? Älä anna minkään pidätellä itseäsi, äläkä anna toisten mielipiteiden vaikuttaa päätöksiisi vaan käytä luovuuttasi ja luovaa energiaasi, sillä pian olet saavuttamassa omaa tavoitettasi.

Eiliseen et voi enää vaikuttaa mutta huomiseen voit. Usko 100% itseesi ja taitoihisi ja mene kohti unelmiasi!

Viime viikon tarotkortin pääset lukemaan vielä täältä, jos et sitä ole vielä lukenut ❤️

AURINKOISTA SUNNUNTAITA JA UUTTA VIIKKOA!

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.