Hae
Mirva Emilia

Tiiittiittidii, tiiittiittidii – kihlat tuli!

Tahdon, tahdon , TAHDON! Kyllä, jouluaattona se tapahtui. Nimittäin mun nimettömään pujotettiin sormus <3 Vaikka nyt jo eletään kovaa vauhtia tammikuun puoltaväliä ja joulu on jo ohi mutta jotenkin viikonloppuna tää kihlaus on ollut enemmän mielessä (vaikka toki se on mielessä koko ajan muutenkin) kun mun some on täyttynyt Helsingin häämessuista. Kuvia ja hääpuku näytöksiä on tullut eteen enemmän kuin koskaan. Ja ehkä niihin on jollain tapaa nyt kiinnittänyt enemmän huomiotakin. 

Vuoden sisään naimisiin?

Mutta mitä mieltä, tarviiko vuoden sisään mennä naimisiin kun kositaan? Onko tämä vanha perinne vielä ”voimassa”? Meillä ei ole aikomusta mennä vuoden sisään naimisiin Ei koeta sitä heti tarpeelliseksi mikä on musta ihan ok kunhan se on molempien yhteinen päätös. Meillä on molemmilla aika sama visio naimisiinmenosta, siihen ei ole kiirettä vaikka kihloissa ollaankin. Tottakai joskus se voi olla ajankohtaista, ehkä esimerkiksi viiden vuoden päästä. Who knows? Ja sitten kun me naimisiin mennään niin niitä juhlitaan ja kunnolla 😉

No mitä järkeä on sitten mennä kihloihin jos ei aio naimisiin?  

Itse koen kihloihinkin menon jo tietynlaisena suhteen virallistamisena, merkki siitä että sitoutuu toiseen. Vaikka toki 10 vuotta tässä jo yhdessä ollaan oltukin ja perhe kasassa niin onhan siinäkin jo pientä sitoutumisen merkkiä xD Tärkeintä kuitenkin on se, että ollaan yhdessä oltiin naimisissa tai ei. Toki kihloihin meno on lupaus naimisiinmenosta mutta meille tulisi liian kiire jos vuoden sisään mentäisiin koska haluan ehdottomasti kesähäät! 

IMG_20190114_122618.jpg

Minkälaisia häitä teillä on ollut? Onko teillä ollut kesähäät vai talvihäät? Mulla on ollut aina ajatus kesähäistä ja siitä että pappi vihkii juhlapaikan pihassa. Paikka olisi kauniisti koristeltu ja paljon punaisen erisävyisiä kukkia. Maalaisromanttinen kaunis paikka, mikä sen romanttisempi paikka vihkiä ja astua avioliittoon 🙂 

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.