Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Tarot-torstai ja parisuhteen peili

Kaupallinen yhteistyö: Viisas elämä

Parisuhteen peili -kirja antaa syvyyttä tarotkortteihin silloin kun mietitään rakkauteen liittyviä asioita. Tämä kirja on tarkoitettu kaikille parisuhteessa olevilla, sitä toivoville tai harkitseville. Tässä kirjassa käsitellään yleisintä kysymystä mitä tarot maailmassa kysytään, nimittäin rakkautta. Rakkaus ja parisuhteet on kiemuraisia asioita elämässä ja siinä haluan olla aina vahvimmillani kun tulkintoja teen. Tähän tarot-torstaihin halusinkin ottaa tämän kirjan mukaan siksi, että tämä sopii kaikille. Koen, että näistä viesteistä sinä voit saada ajatuksia ja uusia oivalluksia niin parisuhteeseen, rakkauteen omaan itseesi tai rakkauteen mikä vielä sinua odottaa.

Koska kirjassa on käytetty Rider Waite kortteja niin otan nämä kortit tähän tarot-torstaihin myös mukaan. Toki kirjaa voi käyttää myös muiden tarottien kanssa. Tällä kertaa ei siis nosteta yleistä korttia vaan nostetaan rakkaudelle. Sinun omalle tilanteelle. Ole avoin kortin viestille ja ajatuksille, mitä kortti sinulle antaa. Sulje silmäsi ja kuuntele intuitiotasi, minkä kortin juuri sinä valitset.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Hirtetty

Suhde tarvitsee nyt tekoja, jotta jumiutunut tila pääsee avautumaan. Tehkää jotain arjesta poikkeavaa ja nähkää toisistanne uudestaan ne asiat, mihin toisissanne rakastuitte. Parisuhteessa on tärkeää olla yksimielisiä ja tehdä kompromisseja. Rakkaudessa ei voi olla liian itsepäinen ja jos tuntuu, että toinen tekee mitä huvittaa ja jättää suhteen taka-alalle niin kommunikoikaa ja jutelkaa asiasta. Suhde pääsee etenemään ja intohimo säilyy kun molemmat irrottaa otteensa vanhoista ja jämähtäneistä ajatuksista ja uudistaa omia ajatuksia ja näkemyksiä suhteesta ja rakkaudesta. Niin parisuhteessa kuin sinkkuna olevien on nyt aika tehdä tekoja eikä jämähtää paikoilleen. Parisuhteen tai sinkkuna olon ei tarvitse olla draamaa vaan kasvamista omassa itsessään ja mahdollisuuksien antamista uusille asioille.

2. Oikeus

Vastuunkantaminen lapsista, kotitöistä, taloudesta ja kaikesta yhteiseen arkeen liittyvistä asioista tulisi olla tasapainossa niin, ettei jommalle kummalle jää harteille kaikki. Sopikaa yhteiset säännöt ja vastuut joita kotona noudatatte, näin turhilta kiukuilta säästyy. On tärkeää, että molemmat osapuolet tuntevat olonsa köykäiseksi ja vastuut on jaettu. Näin oikeudenmukaisuus suhteessa säilyy ja suhde pääse kukoistamaan kun asioiden hoitaminen on tasavertaista eikä kuormita toista liikaa. Kun asiat hoidetaan yhdessä niin voimia jää paljon enemmän myös parisuhteen ylläpitämiseen. Tätä voi myös jo sinkkuna miettiä, miten ja mitkä asiat haluaisit jakaa kumppanin kanssa ja miten niistä voisi jutella kun parisuhteen aika on.

3. Lanttien ritari

Nyt on aika jättää vanhat kuviot taakse ja uudistaa suhdetta. Mitä olette aina halunneet yhdessä tehdä, niin tehkää. Kokeilkaa, miltä se tuntuu ja nähkää kaikki se hyvä mitä yhteinen tekeminen suhteelle tuo. Mitä keinoja tarvitsette, että voitte pyyhkiä vanhat pölyt suhteestanne pois ja aloittaa täysin puhtaalta pöydältä. Jotta uudistuminen pääsee tapahtumaan niin se tarvitsee tekoja, ota ensimmäinen askel jo heti tänään. Tämä on hyvä oivallus myös sinkuille. Mitä voisit tehdä jotta vanhat, ehkä jopa raskaat ja surulliset ajatukset koskien parisuhdetta ja rakkautta lähtisi mielestä pois. Mistä surun, ahdistuneisuuden, kateuden tai muuten alakuloinen tunne tulee ja annatko tämän negatiivisen tunteen olla esteenä puhtaalle rakkaudelle? Annetaan uudistumiselle mahdollisuus. Olet sitten parisuhteessa tai sinkku niin uudistuminen on tie onneen ja hyvyyteen.

Tämä oli nyt vähän erilaisempi Tarot-torstai, toivottavasti tykkäsit 🙂

Laajempaa Tarot-tulkintaa halutessasi olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Kaupallinen yhteistyö: Viisas elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *