Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Aurinko – herätä sisäistä lastasi

Aurinkoa ei ole ulkona pitkään aikaan näkynyt, mutta tällä viikolla aurinko loistaa viikon tarotkortissa. Auringon kortti luo hupaisaa lapsenmielisyyden energiaa ympärillemme ja tämä kortti haluaakin muistuttaa, ettei elämän tarvitsisi olla aina niin vakavaa. Nautitaan luovuudesta, tanssista ja annetaan koko kehon liikkua niinkuin sisäinen lapsemme pyytää.

Auringon korttia sanotaan pakan parhaaksi kortiksi enkä ihmettele, sillä jo pelkkä kortin kuva saa hymyn kasvoille ja olon mukavan rempseäksi. Hymy antaa itselle niin paljon, tulee se sitten joltain ihan ventovieraalta kaupassa, omalta kumppanilta tai itseltään peiliin katsoessa. Hymy ei maksa mitään eikä se kuluta mitään, joten annetaan hymyn loistaa entistä kirkkaammin koko viikon, ensi viikon, kevään, kesän, syksyn, loppuvuoden ja koko elämän ajan. Ei anneta hymyn hyytyä tiukoissakaan paikoissa vaan luotetaan silloinkin hymyssä suin omaan intuitioon.

Auringon kortti pyytää, että antaisit tämän auringon energian inspiroida itseäsi ja antaa sen vaikuttaa niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin olemukseesi. Auringon energian myötä on hyvä laittaa uusia projekteja työn alle ja lähteä toteuttamaan omia unelmia. Enään ei ole syytä pidätellä tai keksiä tekosyitä miksi ei lähtisi liikkeelle, sillä omat mahdollisuutemme ovat rajattomat kunhan uskomme itseemme ja elämänmyönteiseen energiaan. Sisäinen valo ja aurinko loistaa sisällämme ja jos sitä ei päästetä valloilleen tulee turhautumista ja ärtyneisyyttä. Silloin ei asiat etene vaan ne tyssäävät paikoilleen. Silloin kun koet, että olet täynnä energiaa niin älä hukkaa sitä turhanpäiväisyyksiin vaan ota siitä kaikki ilo irti. Nauti omasta tekemisestä, aikaansaannoksistasi ja kaikesta mitä oma tekeminen tuo ja antaa.

Silloin kun on päiviä, ettei jaksa tai huvita tehdä juuri mitään ylimääräistä (usko tai älä, näitä päiviä välillä on ja se on aika kivakin juttu) niin silloin voi hyvillä mielin antaa itselleen aikaa ja tehdä vain niitä asioita mitkä tuntuu sillä hetkellä hyvältä, koska energisempina päivinä olet tehnyt kaiken mitä siihen päivään olet pystynyt tekemään. Ei siis ole rikos tehdä jonakin päivänä vähemmän kuin toisena. Se on itseään kunnioittamista ja elämästä nauttimista sellaisena kuin se on.

Päästetään yhdessä irti tarpeesta tehdä koko ajan jotain sekä ylisuorittamisesta ja annetaan itsellemme vapaus nauttia elämän pienistäkin askareista olemalla läsnä. Pakko sanoa vielä tähän loppuun se, kun eilen siskon tyttö oli meillä kylässä ja telkkarista alkoi tulla musiikkia. Aloin omalla leikkisällä tyylillä tanssimaan kesken kaiken ja ai että sitä lapsen naurua ja iloa kun hän hämmästeli tätin touhua. Tätä lapsen iloa ja aitoa naurua haluan tämän kortin myötä lähettää myös sinulle. Joskus on ihana vaan yhtäkkiä revitellä ja antaa iloa itselle ja muille ❤️

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *