Hae
Mirva Emilia

Kaunis arkipukeutuminen löytyy luonnon ja syksyn väreistä

*Sisältää mainoslinkkejä

Syksyn värit alkavat olla kauneimmillaan niin metsässä kuin myös vaatekauppojen rekeissä ja arkipukeutuminen koostuukin näistä väreistä. Mää oon ite ollut lähes aina huono käyttämään värejä mutta pikkuhiljaa munkin vaatekaappiin on alkanut löytymään muutakin kuin pelkkää mustaa. Kävin metsässä taas aamulla lenkillä ja inspiroiduin niistä väreistä ihan valtavasti ja ajattelinkin, että haluan kirjoittaa siitä myös teille tänne vinkkejä syksyn arkipukeutumiseen. Mää tykkään, että arkipukeutuminen on siistiä mutta kuitenkin rentoa. Arjessa täytyy olla hyvä olla vaatteissa ja ennenkaikkea niissä täytyy tuntea itsensä itsevarmaksi ja hyväksi. Luonnossa puiden ja lehtien värejä yhdistelemällä löytää helposti omia mieleisiä väriyhdistelmiä. Mun silmään pisti tänään ihan ehdottomasti oranssi ja aloinkin heti haaveilemaan kirkkaan oranssisesta neuleesta mikä on lämpöinen ja muhkea.

Arkipukeutuminen ei saa tuottaa harmaita hiuksia

Arkipukeutuminen tarkoittaa mulle helppoa ja hyväntuntuista asua. Arkipukeutuminen on simppeliä mutta kuitenkin asuista löytyy tyylikkyyttä, ryhtiä ja rentoutta, sellaista millä voin mennä niin kauppaan kuin myös lounaalle ystävien kanssa. Luonnon väreistä inspiroituneena näen jo silmissäni kuinka voisin yhdistää sen kirkkaan oranssin muhkean neuleen metsänvihreään mokkahameeseen ja maihareihin. Tai sitten neule menisi farkkujen tai farkkuhameen kanssa ja tähän myös maiharit jalkaan. Tässäkin tuli jo kaksi asua mitä yhdistää yksi ja sama neule ja siksi kannattaakin ostoksia tehdessä miettiä, mihin kaikkeen se ostos sopii. Muista monipuolisuus ja käytännöllisyys ostoksiasi tehdessä. Värien kanssa on kiva leikitellä ja tykkään valita asuja missä värit sopivat keskenään yhteen.

Josta taas haluat tuoda arkipukeutumiseen ripauksen enemmän tyylikkyyttä niin tämän syksyn ehdoton väri siihen on beige. Beige villakangastakki tai trenssi viimeistelee asun ja tuo aivan ihanaa tyylikkyyttä ja ajattomuutta asuusi.

Arki on jokapäiväistä ja joka päivä me puetaan jotain yllemme. Yleensä ne on niitä mukavia ja käytännöllisiä vaatteita. Juhlat on erikseen ja, koska niitäkään ei kovin usein ole niin juhlavaatteita en itse koe kovin tärkeäksi ostaa enään itselleni kovin usein. Silloin kun on joku parempi meno niin tottakai silloin tykkään etsiä jotain uutta ja juhlavaa mutta kyllä se arkipukeutuminen ja arkiasut vaan on niitä käytännöllisimpiä ja parempia ostoksia.

 

Ja koska arkipukeutuminen ei saa tuoda harmaita hiuksia niin mun hyvä neuvo on, että tekee vaatekaappiin valmiita asukokonaisuuksia. Laita ne vaatteet mitä tykkäät yhdistää niin jo valmiiksi henkariin odottamaan seuraavaa kertaa. Näin säästyt siltä joka aamuiselta ”mulla ei oo mitään vaatteita” -ajatukselta. Kun itselle tekee muutaman valmiin asukokonaisuuden kaappiin niin se säästää aikaa ja omia hermoja.  Ja muista, että vaatteilla pystyt tuomaan sun omaa persoonallisuutta esiin. Tee vaatekaapistasi just sun näköinen ja nauti omasta olosta sun lempi arkivaatteiden kanssa.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Asu Myllyranta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.