Hae
Mirva Emilia

Uusikuu härässä ja tarot-torstai

Uusikuu Härkään siirtyy perjantaina 19.5, jolloin astumme maanläheiseen, käytännölliseen ja ehjä jopa tiukkaankin energiaan. Härkä on hyvin vahva maaelementti, joka edustaa materiaa, vaurautta, perinteitä ja turvallisuutta. Uudenkuun siirtyessä Härkään energia voi olla hyvin turvallisuuden hakuista, sillä Härkä rakentaa elämäänsä perusteelliselle ja vankalle pohjalle. Joskus tämä turvallisuus ja vankka elämä voi olla liioiteltuakin ja  elämästä asioiden karsiminen voi olla todella vaikeaa. Nyt ei ehkä olekaan aika kodin suursiivoukselle vaan ennemmin maadoittumiselle ja asioiden eteenpäin laittamiselle. Härän jääräpäisen energian avulla voimme saada päätökseen asioita, jotka ovat voineet jäädä roikkumaan. Aika miettimisellä on ohi ja nyt on aika laittaa itsensä toimimaan.

Mielenkiintoisia energioita taas kuu meille tarjoaa ja nämä energiat vaikuttavat tottakai vahvasti myös tarot-torstaihin. Nyt olisi aika päästää irti jostain totutusta ja siirtää katse sydämeen, intuitioon. Valitse tällä sydämen äänellä alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti. Lue kuvan alta viesti, mitä kortti sinulle lähettää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Maljojen nelonen

Kun olet valmis pyri luopumaan asioista, ajatuksista ja käsityksistä, jotka tuottavat sinulle lähinnä harmia ja alakuloisuutta. Sinua odottaa jo uudet oivallukset ja mielenkiintoiset kohtaamiset, kunhan ensin saat vanhat mallit itsestäsi purettua. Vanhoista malleista luopuminen voi hetkellisesti tuntua haikealta mutta voin lähes luvata, että kun näitä alkaa uudistamaan lähtee eteesi tulemaan roppakaupalla sinua eheyttäviä asioita. Maljojen nelonen pyytää, ettet jäisi kiinni turhaan materiaan tai maallisiin asioihin vaan opettelisit jakamaan sinulle tarpeettomia asioita.

2. Lanttien vitonen

Jätä toisten elämien vertailu sikseen ja näe miten hyvin asiat ovat omassa elämässäsi. Vaikka kokisitkin tällä hetkellä esimerkiksi suhdedraamaa, rahahuolia tai muuta huolta niin pyri avartamaan katsettasi ja kysy itseltäsi, onko asiat oikeasti niin huonosti kuin miltä ne näyttävät? Tämän hetkinen tilanne on vain hetkellinen ja se onkin hyvä muistaa. Mikään ei kestä ikuisuuksia jos sitä ei itse anna näin tapahtua. Jos tunnet joissain tilanteissa itsesi ulkopuoliseksi niin mieti mitä voisit tehdä, jotta sinun ei tarvitsisi tuntea tätä tunnetta. Voisitko kenties olla rohkeampi ja heittäytyä muiden juttuihin mukaan vai haluatko jäädä kotiin ennemmin omiin oloihin. Älä pakota itseäsi tilanteisiin mistä tiedät jo etukäteen voivasi huonosti vaan tee sen sijaan jotain sinua voimaannuttavaa. Jos taas tilanne on sellainen mihin on velvollisuudesta osallistuttava niin muista pysyä omassa voimassa, omana itsenäsi. Lataa kaikki energiasi siihen hetkeen, että pystyt hoitamaan tilanteen ja puhdista itsesi sen jälkeen perusteellisesti. Pystyt kyllä hoitamaan tilanteen kuin tilanteen kunhan asennoidut siihen oikealla tavalla.

3. Sauvojen vitonen

Kuunteletko kaikkia tunteitasi? Päästätkö tunteesi sisimmästäsi ulos sellaisenaan kuin ne ovat tulossa vai yritätkö taistella niitä vastaan? Yritätkö miellyttää jotakuta toista piilottelemalla aitoja tunteitasi vai etkö vain uskalla itse kohdata näitä todellisia tunteita mitkä olisivat tulossa pintaan? Ole rehellinen itsellesi näistä tunteista ja kuulostele mihin nämä tunteet sinua olisi viemässä. Jos emme päästä tunteitamme ulos sellaisenaan kuin ne ovat tulossa tukahdutamme ne ja jossain kohtaa ne tulevat tulivuorenpurkauksen lailla ulos. Omia tunteita ei tarvitse häpeillä eikä pelätä vaan niiden kohtaaminen on aitoa ja reilua niin itseäsi kuin toisiakin kohtaan.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Vaihtoehtoisesti voit varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *