Hae
Mirva Emilia

Laskeva puolikuu ja tarot-torstai

Laskeva puolikuu on energiallaan siirtymävaihe kohti uutta kuuta. Kun katsomme puolikuuta näyttää siltä, kuin kuu pienenisi, mutta se tarkoittaa sitä, että aurinko ei enää valaise koko kuuta. Kuun aikoja on seurattu jo vuosituhansia ja kuukirjoista on katsottu mihin asiaan on oikea aika. Laskevan kuun aikana ei ole paras aika aloittaa uusia projekteja, vaan enneminkin silloin kannattaa saattaa vanhat asiat ja projektit valmiiksi sekä valmistautua uuden kuun aikaan. Sanotaan, että laskevan kuun aikana lika irtoaa helposti, joten nyt on oivallinen aika aloittaa joulusiivous 😊 Ennenkuin uuden kuun energia alkaa vaikuttamaan laskevan kuun loppupuolella usein energia vähenee. Mitä lähemmäs uutta kuuta siirrytään, sitä enemmän energiatasot voivat laskeutua. Juuri nyt kannattaakin ottaa tästä energiapläjäyksestä kaikki irti ja suoda itselleen sitten lähempänä uutta kuuta rauhallisuutta ja lepoa.

Näissä energioissa siis mennään tänä torstaina meidän tarot-torstaissa 😊 Kuu on aina kiehtonut mua ja siksi varmaan näissä blogeissa tuonkin paljon kuun energioita ilmi 😀 Alta löytyy taas kolmesta Tarotista kuva. Valitse niistä intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Paholainen

Älä anna kenenkään ulkopuolisen vaikuttaa itseesi tai polkuusi. Sanojia ja eri mielipiteitä löytyy ulkopuoleltamme aina, mutta niiden ei tulisi antaa mennä liiaksi ihon sisälle. Meillä on polkumme suhteen omat pelkomme ja niistä haluammekin ystäville, läheisille, tuttaville ja omalle kumppanille puhua. Kerro näistä peloista sellaisille, joista tiedät etteivät he ala ruokkimaan omaa pelkoa vaan ovat ymmärtäväisiä. Vaarana nimittäin voi olla se, että nämä ruokkijat saavat aikaan itselle epäluottamuksen olon ja itseluottamuksen puutetta vaikkei sille olisi mitään aihetta. Käännä omat pelkosi voitoksi ja vahvuudeksi, pelkojen ei tarvitsisi hidastaa tahtia vaan ne voivat olla jopa virtaa antava lähde.

2. Ylipappi

Tämä kortti tietää sisäistä viisautta ja vapautta mitä itsessäsi johdat. Voit luottaa täysin johdatukseen etkä tarvitse ulkopuolista neuvoa, sillä voit luottaa täysin omaan visioon ja ajatukseen. Anna sydämesi olla avoinna niin näet merkit selvästi ja tiedostat tarkemmin mitkä merkit ovat sinua varten. Anna sisimpäsi näyttää tiesi ja antaudu sille täysin. Kun antaudut täysin luottamukselle voit vain nauttia hetkistä ilman painolasteja tai murheita. Pyydä henkioppaitasi kirkastamaan energiakenttääsi silloin jos/kun se tuntuu painavalta. Silloin voit taas tuntea sen vapauden minkä kehosi ja mielesi haluaakin tuntea.

3. Sauvojen Ritari

Aloita uudestaan jokin projekti mikä on jäänyt kesken ja saata se loppuun. Nyt olisi sen aika. Energiatasot ovat nyt valmiina vastaanottamaan uutta ja antaa vauhtia aloittaa uudestaan kesken jäänyt asia. Kun huomaat tämän tilaisuuden tulleen niin anna tälle tilaisuudelle vihreää valoa ettei tilaisuus mene ohi. Se voi olla mahdollisuutesi päästä tekemään jotain todella hienoa ja kaunista. Ota uudet ideat vastaan uteliaisuudella äläkä tyrmää niitä heti. Alkuun uudet ideat voivat tuntua raskailta, varsinkin jos on tottunut johonkin tiettyyn kaavaan. Uudet ideat voivat kuitenkin olla todella virkistäviä kunhan pääsee niihin käsiksi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin (40€) tarot-tulkintaan tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *