Hae
Mirva Emilia

Banaanikärpäset ansaan!

*Sisältää mainoslinkkejä

Banaanikärpäset on syksyn inhottavimmat tulokkaat sisälle ja ne kerääntyykin jokaisen murun ja hedelmän luo mitkä on jäänyt pöydälle. Kokonainen appelsiini on ainoa minkä luo banaanikärpäset ei ole meillä mennyt, mutta *ootappa vaan jos leikkuulauta on jäänyt pesemättä appelsiinin jämistä niin mikä tunku laudalla on! Monille ansat onkin varmasti tuttuja näille inhottaville kärpäsillä mutta toivon, että just sinä saat tästä hyvän ansaohjeen omaan keittiöösi jos nämä viheliäiset otukset on ottanut siellä vallan.

Banaanikärpäset ansaan tällä ohjeella

Olin eilen hoitamassa mun ystävän lasta ja tämän ansan vinkki tuli suoraan hänen suustaan. Tottakai kun pääsin kotiin niin halusin kokeilla tätä. Viime vuosina olen kokeillut punaviiniä ja se on ollut myös hyvä ja toimiva mutta meillä ei kukaan juo punaviiniä niin tämän takia en sitä lähtenyt ostamaan. Mutta nyt tämän ohjeen aineet voi varmasti löytyä lähes jokaisen kaapista ja jos ei löydy niin kannattaa hankkia, sillä näitä aineita voi käyttää keittiössä muutenkin.

Tässäpä siis ohje, millä saat banaanikärpäset keittiöstäsi pois:

1. Ota joku pieni purkki, pilttipurkki on hyvä vaihtoehto tähän. Itselläni on pilttipurkeista se pieni hedelmäsoseen purkki.

2. *Laita purkin pohjalle teelusikallinen hunajaa ja sen päälle puolilleen vettä.

3. Tämän jälkeen lisää etikkaa toiset puolet. Meillä sattui olemaan balsamiviinietikkaa, joten mää käytin tätä.

4. Viimeisenä vielä tippa fairya. Ja näin ansa on valmis!

Tämän ansan avulla (ja kiitos tämän ansan jakoon kuuluu mun parhaalle ystävälle ❤️) meidän keittiön banaanikärpäset on hävinnyt tähän kyseiseen purkkiin! Huomasin muuten, että meidän etikka oli mennyt jo vanhaksikin joten näköjään myös vanha etikka toimii.

Toivottavasti sait tästä hyvän vinkin sun banaanikärpästaisteluun!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.