Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Kohtalo – en pelkää onnistumista!

Viikon tarotkortiksi nousi Kohtalo. Tämä kortti nousikin kuin kohtalona tähän täydenkuun ajan jälkeiseen aikaan. Vielä olemme täydenkuun energioissa ja tässä uusiutuvassa energiassa kannattaakin tehdä itselleen sopivan mittainen meditaatio ja keskittyä omaan sisimpään ja omaan tehtävään täällä maan päällä. Olemme jatkuvassa kiertokulussa, johon kuuluvat erilaiset tilanteet, tunteet, ajatukset ja mahdollisuudet. Kortin energia on räiskyvää ja elämänvoimaista. Kortissa olevat salamatkin osoittavat kuinka voimakkaat energiat nyt koko maailmankaikkeudessa kulkevat ja nämä energiat auttavat meitä pysymään omassa tietoisuudessa ja voimassa.

Kohtalon kortti pyytää meitä miettimään omia ajatuksia ja sitä, mihin omia ajatuksia suuntaamme. Millä tavoin rakennamme elämäämme oman ajatuksen voimalla. Jos olemme koko ajan odottavassa tilassa, niin silloin myös maailmankaikkeus odottaa. Se odottaa päätöksiä siitä mitä haluamme ja miten haluamme. Jos odotamme koska rakkaus saapuu elämään tai odotetaan koska tulee lisää vaurautta niin sitä saamme silloin odottaa, koska energiamme on pysähtynyt ja jämähtänyt odottamiseen. Jotta kohtalo pääsee puuttumaan peliin niin ensimmäiseksi täytyy päästää irti odottamisen tilasta ja energiasta ja alkaa tehdä tekoja. Päättää asioista. Miten ja missä voisin tavata rakkauden, mitkä ovat minun mielenkiinnon kohteita ja -paikkoja, jossa voisin mahdollisesti tavata samanhenkisen ihmisen elämääni. Tai millä tavoin voisin lisätä maallista ja henkistä vaurautta ja rikkautta elämään. Pääasia on kuitenkin se, että jatkaa elämää odottamisen sijaan.

kohtalo auttaa hyväksymään ja näkemään elämän kiertokulun positiivisena

Joskus on vaikea uskoa asioita, joita elämässä tapahtuu. Ne voivat olla iloisia tai surullisia asioita. Kuolema on yksi suurimmista asioista, joita läheiset jäävät usein pohtimaan miksi näin kävi. Miksi kuolema yllätti täysin. Kuolema ei kuitenkaan ole elämän loppu, vaan elämä siirtää paikkaansa ja jatkuu toisaalla. Olemme täydessä yhteydessä heihin, jos sen vain sallimme itsellemme ja henkiolennoille. Suru voi tuoda elämään ison mustan aukon, mutta  muistelemalla hyviä asioita ja hetkiä toisen kanssa sekä sitä elämänmittaista elämää ja oppia mitä toiselta sai, auttaa osakseen ymmärtämään elämän kiertokulua.

Täällä maan päällä elämä näyttää meille mitä ihanempia asioita ja niiden pohjalta on aina mahdollisuus tehdä uudenlaisia ratkaisuja. Pitämällä mielen avoimena erilaisille kokemuksille ja uskaltamalla ottaa hieman riskejä herää oma luovuus uudestaan unesta ja suhtautuminen elämään muuttuu positiivisemmaksi. Maailmankaikkeus antaa meille jatkuvasti lahjoja kun vai pidämme silmämme auki ja annamme kohtalon puuttua peliin. Uskalletaan unelmoida ja uskalletaan astua omiin unelmiin. Elämässä on olemassa valtavan paljon rikkautta. Opitaan huomaamaan ne jo olemassa olevat rikkaudet sekä rikkaudet, joita saamme jatkuvasti maailmankaikkeudelta. Irroitetaan otteemme odottamisen tilasta ja lähdetään elämään omaa unelmien elämää! Ei pelätä onnistumisia ja uusia mahdollisuuksia vaan laajennetaan rohkeasti katsettamme ja otetaan vastaan kaikkea uutta ja ihanaa elämään.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin (myös koko joulun ajan) klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

Ihanaa ja rauhaisaa jouluviikkoa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *