Hae
Mirva Emilia

Maailman suru-uutinen vahvisti – tarot-torstain tueksi tarvitaan enkeliviesti

Tänä aamuna kun heräsin ja kuulin mikä suru-uutinen maailmalta tulee tiesin heti, että tarot-torstain viesti tarvitsee tuekseen myös enkeleiltä viestin. Tätä tunnetta tietenkin kuuntelin tarkkaan ja jokaiseen The Moonchild tarotviestin lisäksi nostan kortin myös enkelipakastani. Lähetetään paljon rakkautta ja valoa maailmalle unohtamatta käsitellä omaa oloa ja ajatuksia. Nämä viestit tulevatkin, niinkuin aina, juuri sinulle. Ota aika omille ajatuksille, läsnäololle ja lue tarot- ja enkeliviesti rauhassa ja avoimesti ❤ Valoa ja rakkautta Sinulle ja läheisillesi!

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Kuuntele sisäistä ääntäsi

Egon ja sisäisen äänen erottaminen luo turvaa ja luottamusta. Ego rakastaa draamaa ja sillä se erottautuukin sisäisestä äänestä. Sisäinen ääni pyrkii katsomaan asiat aina valon ja rakkauden kautta ja sen ohjauksella viedä ja pitää oikealla polulla. Oma sisäinen ääni auttaa myös erottamaan hyvän pahasta ja kuulemaan mahdolliset varoitusäänet. Älä anna egon päästä sisäisen äänen päälle vaan tunnustele rauhassa mikä asia tuntuu hyvältä ja mikä taas ei. Kiirehtimällä asiat ei parane ja enkelit haluavat muistuttaa, että kun omaan erottelukykyyn ja intuitioon luottaa voimme palvella ja auttaa maailmankaikkeutta suurella voimalla.

2. Itsevarmuutta ja voimaa

Nyt on oikea hetki kääntää katse kohti tulevaisuutta ja päästää irti menneisyyden taakasta ja aloittaa täysin puhtaalta pöydältä. Usko, että kun vanhasta taakasta irrottaa otteen niin silloin uusia mahdollisuuksia pääse astumaan elämään. Meidän ei tarvitse olla yksin. Luotetaan toisten ihmisten ja läheisten hyvyyteen ja auttavaisuuteen, jotka ovat apuna kun sitä tarvitsemme. On räysin itsestä kiinni jääkö roikkumaan vanhaan vai ottaako vastaan uusia mahdollisuuksia mitä maailmankaikkeus ja enkelit tarjoavat. Jos taas tuntuu, että olet kyllästynyt odottamaan tätä tarjousta niin luo itse uusia mahdollisuuksia. Ole sinnikäs, itsevarmuutta hehkuva ja avoin kaikille uusille mahdollisuuksille mitä sinulle tarjotaan tai mitä sinä voisit tarjota muille. Niinkuin vanha sanonta sanoo, niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

3. Henkisen tietoisuuden avautuminen

Tarkastele tämän kortin kuvaa. Valopallot, jotka näkyvät kobrien välissä ja yläpuolella on henkisen tietoisuuden avautumisen merkki. Kun pidämme tämän kanavan avoinna, olemme yhtä suurta maailmankaikkeuden kanssa. Tämä kanava mahdollistaa myös sinua päästä korkeammalle tavoitteisiisi. Enkelit muistuttavat, ettei koskaan saisi tyytyä vähempään kuin mihin itse kykenisi tai ansaitsisi. Hiljaisella tiedolla minkä avoinna oleva kanava viestii sinulle on polku kohti unelmiasi. Kuuntele sitä ja viisautta sisimmässäsi, aseta tavoitteesi hieman korkeammalle ja katso mitä tapahtuu. Enkelikortin voimalauseena lukeekin: Pyrin kohti suurta ja mahtavaa tavoitettani ❤

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerossani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *