Hae
Mirva Emilia

Rakkaus luo seesteisyyttä ja hyväksymistä

Viikon tarotkortiksi nousi pakan paras kortti ja se on rakkaus <3 Rakkaus on sanana ja tunteena vahva ja pelottava. Uskallatko rakastaa sydämesi pohjasta ja antaa rakkautta pyytettömästi? Se ei ole koskaan itsestäänselvyys ja sitä meidän pitää myös arvostaa silloin kun se tulee kohdalle. Tämä on monimutkaista ja mun piti ottaa oikein lasillinen kuoharia, että ajatukset alkaa kunnolla juoksemaan 😀

Parisuhteessa rakkaus on ensisijaisen tärkeää. Ilman rakkautta ei ole parisuhdetta. Se voi joskus satuttaa paljon ja voi tuntua silloin, ettei ole enään mitään jäljellä mutta se osaa antaa myös anteeksi. Silloin kun rakkaus satuttaa ja tuntuu, ettei elämässä ole sitä enään niin silloin ole vahva ja siirrä katseesi laajemmalle. Kuka tai ketkä sinua rakastaa ja tarvitsee? Vastaukseksi saat varmasti, että ystäväsi, vanhempasi, siskosi, veljesi tai koirasi rakastaa juuri sinua ja tarvitsee sinua. Maailma ei olisi täydellinen ilman sinua.

rakkaus auttaa sinua elämässäsi eteenpäin

Viikon tarotkortti kuvaa seesteisyyttä ja sitä, ettei mikään häiritse tämän hetken rauhaa. Seesteisyys tulee vahvasti tämän kortin mukana, minkä rakkaus saa aikaan. Rakkauden kortti symboloi niin rakkautta kuin myös syvää ystävyyttä ja asioiden yhteensulautumista. Rakkaus ei kiellä eikä tuomitse vaan muuttaa pelon rakkaudeksi, ruman kauniiksi ja masennuksen voitoksi. Tämä tarkoittaa siis myös sinun itsesi rakastamista. Jotta voit saada rakkautta, sinun täytyy ensin rakastaa itseäsi. Ja jotta sinua voi rakastaa niin rakkaus mitä annat, pitää olla pyyteetöntä ja aitoa. Kuten aiemmin totesin rakkaus on monimutkaista mutta se on sen monimutkaisuuden arvoista. Se antaa ja tuo elämään paljon.

voiko viha muuttua rakkaudeksi?

Tässäpä kysymys. Anteeksianto kuuluu minun mielestä rakkauteen mutta liialliset pettymykset ja välinpitämättömyys ei. Jos lähtee ns. rakkauden tielle niin siihen pitää panostaa eikä pitää toista kynnysmattona. Toisen ihmisen arvostus ja itsensä arvostaminen ovat asioita mitkä täytyy muistaa rakkauden tiellä. Kenenkään tunteilla ei saa leikkiä. Voiko viha sitten muuttua rakkaudeksi? Minun mielestä voi, mutta se vie oman aikansa ja vaatii paljon työtä. Paljon työtä omien tunteiden kanssa sekä toisen tunteiden kanssa. Riitoihin ja erimielisyyksiin tarvitaan aina kaksi. Kukaan meistä ei riitele itsensä kanssa tai pahota omaa mieltä. Mä olen ainakin aina samaa mieltä itseni kanssa 😉

Onko tämä kaikki sitten kaiken sen kovan työn arvoista? Jos toista rakastaa ja toinen on vilpittömästi pahoillaan niin uskon, että viha voi muuttua rakkaudeksi. Mutta tämä vaatii ehdottomasti molemmilta osapuolilta työtä ja luottamusta. Rakkaus on monimutkaista mutta ilman sitä emme voi elää. Viikon tarotkortin kysymys kuuluukin, uskallatko antautua rakkaudelle ilman minkäänlaisia ehtoja?

Oma menneisyys vaikuttaa myös siihen, uskallatko antautua rakkaudelle. Käy lukemassa blogipostaus kuinka menneisyydessä eläminen vaikuttaa tähän hetkeen.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Ps. Muistathtan, että teen myös henkilökohtaisia tarottulkintoja puhelimitse <3 Laitan instagramin kautta viestiä, mikäli haluat oman tulkinnan vaikkapa rakkaudelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.