Hae
Mirva Emilia

Kaipuu kaupunkiin

Vaikka maalla onkin mukava asua niin kyllä se kaipuu eloisaan kaupunkiin vaan aina tulee. En ole nyt muutamaan kuukauteen käynyt omien rajojen ulkopuolella ja voin tunnustaa, että tämä alkaa tuntumaan jo aivan liian pitkältä ajalta. Olen useasti sanonut kuinka Helsinki vetää puoleensa ja se on kaupunki, jossa tunnen olevani elossa. Tottakai täällä kotona tunnen sen myös, mutta eritavalla. Olen kuitenkin sosiaalinen kuka kaipaa välillä enemmän ihmisiä ympärillä. Usein riittää ihan se, että istun yksin kahvilassa ja katselen ympärillä olevaa ihmisvilinää mitä täällä taas ei ole. Kaipaan myös vaikuttajatapahtumia, joissa näen ystäviä ja kollegoita. Yksinyrittäjä on nimensä mukaisesti yksin tekemistä ja siksi tapahtumat on ihana paikka saada jutella tyyppien kanssa, jotka tekee suht samoja hommia. Ilokseni voinkin kertoa, että vaikuttajatapahtumia alkaa olemaan jonkin verran myös Jyväskylässä, mikä on ihan super ihana juttu. Ja ensimmäinen on jo heti huomenna 😊 Ketään en välttämättä tunne, mutta se ei haittaa mitään. Tähän voisinkin muuten vinkata, että jos olet Keski-suomessa vaikuttajana niin laita viestiä tanja@domakers.fi 👌 Ehkäpä nähdään tulevissa tapahtumissa täälläpäin.

Syksyn aikana mulle on tiedossa jo muutamia Helsingin reissuja. Aina kun sinne lähden niin yritän katsoa niin, että muutamia eri tapahtumia osuisi samoille päiville. Siinä menisi aina muutama kärpänen yhdellä iskulla. Sen olen kaupungissa oppinut, että siihen kiireeseen ei pidä lähteä mukaan mikä vähän koko ajan ympärillä vallitsee. Oonkin yksi niistä harvoista, jotka kävelee ihan kaikkessa rauhassa eteenpäin (lue katujen tukkeena) ja katselee ympärilleen ja näyteikkunoita. Jossain vaiheessa nimittäin havahduin siihen, että kävelin kauheeta kyytiä, menin vain massan mukana. Mikään kiire ei kuitenkaan ollut. Siinä tajusin, että hei, eihän mulla ole kiire ja hiljensin siinä hetkessö tahtia. Sillä tiellä ollaan edelleen, ei kiireestä tietoakaan. Ja jos onkin joku sovittu tapaaminen niin olen kyllä aina ajoissa, vähintään 10 minuuttia etuajassa 😀 Haluan aina ottaa hyvän ajan, ettei tule paniikin tuntua.

Tälle syksylle on tiedossa muutamia kivoja kohtaamisia, kannattaa tulla mun instan puolelle seuraileen. Siellä olisi nimittäin alkamassa ihka ensimmäinen instagram LIVE -kausi, jossa katson somesta tai julkisuudesta tutuille tyypeille tarotkortteja. Aikataulu varmentuu tässä syksyn aikana, mutta jos ajat vaan natsaa niin tämä voi alkaa jo hyvinkin pian 😉 Nähdään siis myös mun instan puolella!

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *