Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Sauvojen Ässä – vahvuus palaa sisimmässä

Sauvojen ässä nousi viikon tarotkortiksi, joka on todella vahva energian kortti. Tämä kun nousi niin tunnen kuinka  energia lähti virtaamaan ja tämän energian haluan lähettää myös sinulle. Tämän avulla kun sinun energiasi alkavat heräämään, niin luovuutesi ja vahvuutesi kasvaa ja alkaa virtaamaan ihan uudelle tasolle. Tämän kortin energia todellakin antaa eikä ota.

sauvojen ässä vapauttaa omaa intohimoa, luovuutta ja intuitiota

Sauvojen ässä on täynnä puhdistavaa energiaa, joka raivaa samalla vanhoja energioita ja ajatuksia itsestämme pois. On aika herätä uudelleen ja löytää puhdistumisen kautta oma viisaus ja tie intuition kautta. Puhdistumisen energiaa ei voi pysäyttää mikään, sillä tämän kortin energia on niin vahva että se haluaa raivata tiensä meidän jokaisen sieluun ja ytimeen antaen uudelle mahdollisuuden. Edessämme on valtavan suuret mahdollisuudet kunhan vain avaamme silmämme niille. Valtava päämäärätietoisuus ja potentiaali vapautuu kun uskallamme jättää vanhoja energioita pois, jotka estävät meitä kulkemasta omalla polullamme. Koska käytössämme on niin valtava määrä energiaa, sitä ei kannata tuhlata turhuuksiin vaan sellaisiin asioihin, jotka vievät omaa itseä eteenpäin ja rikastuttaa omaa elämää. Ja muista, että tämä kaikki mahtava energia löytyy sinusta itsestä.

liian tiukat rajat tukahduttavat omia energioita

Joskus asetamme itsellemme liian tiukat rajat, jotka estävät meitä kulkemasta uusiin energioihin. Uudet energiat ja ajatukset eivät pääse läpi liian tiukasti pidettyjen ajatusten ja asioiden läpi. Muutos voi joskus tuntua pelottavalta ja jännittävältä mutta kun puhdistumiselle ja uudistumiselle antaa mahdollisuuden niin pian huomaakin, ettei halua enää palata vanhaan. Puhtaan energian vastaanottamisen aikana kannattaakin olla rohkea ja jättää liian tiukat rajat itsestä pois ja löysätä hieman naruja. Näin annamme itsellemme mahdollisuuden kehittyä ja löytää omat parhaat puolemme. Ja tämä näkyy ja tuntuu myös ympärillä.

Tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (hinta 2,38€/min.).

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan (60€) sähköpostiisi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.