Hae
Mirva Emilia

Hitaasti etenevä uusi vuosi

Pakko myöntää, että tämä uusi vuosi on lähtenyt himpun verran hitaalla menolla. Uuden vuoden eka viikko ja ensimmäiset päivät oli jotenkin tosi tahmeita töiden puolesta mikä osaltaan varmasti johtui siitä, että meillä kaikki muut lomaili ja oli tietenkin mun kanssa kotona enkä keskittynyt töihin 100%. Muiden lomaillessa tein itse töitä, mutta toki annoin aikaa perheellekin ja olin myös heidän kanssa. Tänään kuitenkin arki jatkui taas kun kaikki lähtivät omille ”teilleen” eli töihin, kouluun ja päiväkotiin ja mää jäin kotiin lumitöiden ja omien töitteni pariin ? On kyllä ollut ihan erilaista tehdä töitä kun oon saanut olla yksin hiljaisessa kodissa.

Uusi vuosi lähtee käyntiin uudestaan

Nyt on otettava tää vuosi ihan uudestaan haltuun ja herätä tuolta joulusuklaiden seasta (mitkä on muuten ONNEKS jo syöty ?). Vaikka tammikuu on aina kylmä niin onhan tuo lumi aivan ihana tuolla ulkona. Ja aurinkokin on vähän pilkahdellut!

Nyt tosiaan kun tuolta suklaiden seasta kömmin pois niin on hyvä aika antaa kunnolla aikaa töille ja uuden oppimiselle. Alan entistä syvemmin perehtymään astrologian maailmaan, lukemaan chakroista ja enkeleistä. Astrologia ja koko tämä tarot- ja henkinen maailma on loputon ja tietoa ja taitoa löytyy todella paljon. Haluankin näiden kautta syventää enemmän omaa työtäni ja ottaa kaikesta mahdollisesta tiedosta kaiken irti.

Tällä hetkellä mulla on muutamia enkelikirjoja mitä aloitan lueskeleen iltaisin ja näiden lisäksi otan tällä viikolla käsittelyyn chakrat. Meillä jokaisella on seitsemän chakraa ja ne on meidän energiavirtoja. Chakrat ottavat vastaan ja kanavoivat maailmankaikkeudelta ja ihmisten väliltä tulevia energioita. Esimerkiksi meillä jokaisella on sydänchakra, mikä on väriltään vaalean vihreä. Tämä tuo meille iloa, kiitollisuutta ja anteliaisuutta. Jos taas tämä sydänchakra on epätasapainossa, niin silloin se vaikeuttaa omien ja muiden tunteiden ymmärtämistä.

Mun mielestä nämä on todella mielenkiintoisia ja näitä chakroja ja lisäksi sitä astrologiaa alankin opiskelemaan nyt ahkeraan ? Näistä tulen varmasti kirjoittamaan myös tänne blogin puolelle ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.