Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Kuu – kuoleman portti vie kohti uutta elämää

Viikon tarotkortiksi nousi Kuun kortti. Kuu edustaa pelkoihin katsomista ja niiden energioista vapautumista. Elämään voi yhtäkkiä tulla jokin asia, mikä pysäyttää sinut näiden pelkojen äärelle tai omien tottumuksien eteen. Tällöin pyydetään tarkkailemaan sitä, että onko näille peloille oikeasti tarvetta. Pelkäänkö tätä asiaa oikeasti vai onko se oman mielen ja egon pyrkimistä tulla esiin ja hukuttaa hyvän olon tunteet.

Nämä vanhat pelot ja tunteet ovat jääneet alitajuiseen tietoisuuteen. Sitähän sanotaan, että pessimisti ei pety – mieluummin ajatellaan sitä pahinta ettei tulisi petetyksi ja loukatuksi. Kun jokin kolahtaa sydämeen ja pelot alkaa putkahdella mieleen niin se on suuren oppimisen paikka. Mitä jos antaisinkin tälle uudelle asialle mahdollisuuden ja katsoisin avoimin mielin ja puhtaalla, pelottomalla sydämellä mihin tämä johtaa. Avoimuus ja vastaanottavaisuus auttaa tunnistamaan oman sisäisen suojaverkon mikä estää tekemästä muutoksia elämässä. Muuta omaa asennetta hyväksyvämmäksi ja luota, että jokaisella asialla on oma tarkoituksensa elämässä. Kun asioihin suhtautuu avoimemmin niiden tarkoituskin nostaa päätään.

löydä uusia puolia itsestäsi vaistojen avulla

Kuun kortti pyytää kääntämään katsetta sisäänpäin. Älä anna turhien huolien, pelkojen tai murheiden estää sinua kulkemasta kohti rakkauden valoa. Meillä mielialat vaihtelevat, jonka seurauksena useimmiten pelot on niitä tunteita ja ajatuksia, jotka nousevat pintaan eniten. Ihmissuhteissa tämä on yleisintä, ei anneta mahdollisuutta uudelle rakkaudelle jos menneessä on saanut siipeensä ja tullut pahasti loukatuksi. Kun puhdas ja pyyteetön rakkaus ilmestyykin elämään, omien kokemuksien jälkeen ensimmäinen ajatus on usein se, että ei tästä kuitenkaan mitään tule. Pelkkä välikappale olen vain toisen elämässä. Mutta mitä sanoo sisin, se totuus? Sisäinen oppaasi on ainoa tietoisuus, mikä vie meitä kohti jotain suurempaa. Kun antaa itselleen luvan antautua elämälle katsomalla omaa pelkoa silmiin ja uhmata sitä niin sen avulla löydät itsestäsi uusia puolia. Rohkeutta, periksiantamattomuutta, rakkautta, anteeksiantoa, hyväksymistä. On meidän aika siirtyä pelkojen pimeydestä rohkeuden ja rakkauden valoon ja ottaa vastaan kaikki kauneus ja tasapaino mitä pelkojen taakse jättäminen avaa. Kun vanhan portin sulkee, sen jälkeen avautuu uusi ovi. Jotta tämä kuoleman portti sulkeutuu, on alitajuiset energiat ja ajatukset nostettava pintaan vaikka siinä joutuisikin kohtaamaan monenlaisia tunteita, pelkoja, tottumuksia ja ennakkoasenteita. Näiden tuntemuksien avulla kehitymme, kasvamme ja opimme, jolloin kuoleman portti alkaa sulkeutumaan viedessään vanhat alitajuiset energiat mennessään. Olet vapaa avaamaan uuden oven elämässäsi.

Vastaan mielelläni myös henkilökohtaisiin kysymyksiin palvelunumerossani 0700-94002 (2,38€/min.). Tavoitat minut päivittäin klo 9-23. 

Halutessasi voit varata itsellesi ajan 30 minuutin tulkintaan (40€), 15 minuutin tulkintaan (25€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

Ihanaa uutta viikkoa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *