Hae
Mirva Emilia

Esikoiskirjan kirjoittaminen alkoi

Mulla on alkanut mun esikoiskirjan kirjoittaminen ja tästä oon siis haaveillut jo monia vuosia. Oon tehnyt sisäistä työtä tän eteen jo kauan, etsinyt aikaa ja motivaatioo kirjoittamiselle ja vihdoin se aika koitti. Mitään paniikkia en tämän kirjoittamisesta ota mutta kyllähän se oma tavoite jo silmissä kiiluu ? Kirjasta tulee lukijalle oma henkilökohtainen tehtäväkirja, missä käsitellään henkistä hyvinvointia, rakkautta itseään kohtaan ja etsitään harjoitusten avulla sisäistä tasapainoa. Vaikka kirjan kirjoittaminen on ihan alkutekijöissä niin oon ihan superinnoissani tästä!

Esikoiskirjan kirjoittaminen – mistä aloittaa?

Jos sulla on koskaan ollut haaveena kirjoittaa kirja niin etsi sille rauhallinen aika ja paikka. Mää ite laitan taustalle rauhoittavaa musiikkia mikä auttaa mua keskittymään kirjoittamiseen (youtube: meditation music). Aloin kirjoittamaan ensin vihkoon ja sitä kautta oon alkanut kirjoittamaan koneelle samaa tekstiä vähän muokaten. Toki en koko kirjaa ole käsin kirjoittanut vaan alun ja osioita mitä haluan kirjaan tulevan ja sen kautta saan sen kirjoitettua koneelle puhtaaksi. Oon aina ollut käsillä kirjoittaja ja tykkään ensin kirjoittaa perinteiseen vihkoon ja siitä muokata tekstiä lisää tietsikalle.

Tosiaan oon miettinyt tätä kirjoittamista varmaan neljä vuotta, ellen enemmänkin. Aika ja se ”mistä aloittaa” on ollut haaste ja nyt kun olen tehnyt itselleni aikaa ja aloittanut kirjoittamaan niin tekstiä syntyy kuin itsestään. Tästä kirjasta tulee hyvin mun näköinen kirja missä on paljon mun omia ajatuksia ja kokemuksia mitä haluan jakaa lukijoille, jotta hekin löytäisivät sisäisen rauhan, tasapainon ja rakkauden elämään ❤️ Tästä tulee itsensä kehittämisen tehtäväkirja, mikä avaa lukijalle uusia ajatuksia omasta itsestä.

Paras vinkki kirjan aloittamiseen onkin löytää se oma intohimo kirjan kirjoittamista ja aihetta kohtaan ja tuoda niiden kautta se teksti esille. Mieti, mikä on sun aihe mitä haluat tuoda esille, mistä kirja kertoo ja kenelle kirja on. Mun tehtäväkirja on heille, ketkä haluaa löytää oman sisäisen tasapainon, rakkauden itseään kohtaan sekä haluaa oppia hiljentymään ja rauhoittumaan arjen keskellä. Onko sulla oman kirjan kirjoittamisen haaveita?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

4 kommenttia

 1. Virpi kirjoitti:

  Vautsi! Ihailen heitä kenellä löytyy jaksaminen niiden sivujen tuottamiseen! Joko sinulla on kuvittaja 🙂 voitaisiin yhdessä miettiä kansia sun upealle teokselle 🙂

  • Mirva Emilia kirjoitti:

   Ei ole vielä kuvittajaa ja varmasti apua siinä tarvitsen ? jos haluat, laita mulle vaikka yksäriä instassa ❤️

   Kiitos tsempeistä, kyllä tässä aikansa menee mutta varmasti se tunne kun valmis kirja on käsissä niin on ihan mahtava ?

 2. sparklingbeauty kirjoitti:

  Mä olen haaveillut kirjan kirjoittamisesta vuosia ja ideoitakin on aiheesta mutta tuntuu, että aikaa aloittaa kirjoittaminen ei ole koskaan oikea.

  • Mirva Emilia kirjoitti:

   Varmasti siihen tulee vielä oikea aika 🙂 Mulla on kans nyt jäänyt vähän kirjoittaminen muun jalkoihin mutta kyllä se taas tässä jatkuu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.