Hae
Mirva Emilia

Ole voittaja ja nouse negatiivisuuden yläpuolelle

Negatiivisuuden yläpuolelle on voikin olla yllättävän helppo nousta. Joka päivä me ollaan voittajia mutta niin myös häviäjiä. Joka päivä onnistut jossain ihan varmasti, eikö niin? Onnistut olemaan syömättä karkkia ja muita herkkuja tai onnistut nostamaan itsesi sohvalta lenkille. Joka päivä me kuitenkin saatetaan jättää tekemättä jotain, jolloin tunnet olevasi häviäjä. Mutta oletko oikeasti häviäjä, jos et lähdekään lenkille. Et ole. Opettele suhtautumaan asioihin ja tilanteisiin niin, ettet aliarvioi itseäsi tai syytä itseäsi tekemättömästä asiasta. Kenenkään meistä ei tarvitse suorittaa asioita vain siksi, että miellyttäisimme jotain toista vaan tee asioita itseäsi varten. On paljon asioita mille kukaan meistä ei voi mitään, mutta se kuinka niihin suhteudutaan on sinusta itsestä kiinni.

Näin sunnuntaisin nostan aina tulevalle viikolle Tarotkortin ja kerron mitä se haluaa sinulle viestittää. Koen, että tällä tapaa pystyn auttamaan teitä jokaista lukijaa teidän omalla henkisellä polulla (teen myös henkilökohtaisia tarot-tulkintoja puhelimitse, vink vink) ❤️ Tämän viikon kortiksi nousi Tappio, millä on hyvin vahva ja suuri sana sanottavana.

Todellinen voittaja on se, kuka nousee negatiivisuuden yläpuolelle.

Useimmiten meidän oma mieli alkaa tekeen kepposia siinä vaiheessa kun törmäämme johonkin ongelmaan. Mutta mitäs jos käännetäänkin oma mieli kohti tulevaa ja positiivisuutta. Kuinka käännetään tappio voitoksi? Nimittäin todellinen voittaja, olet sinä, kuka nousee sen kaiken negatiivisuuden yläpuolelle. Ei ole kyse voitosta tai tappiosta vaan siitä kuinka asioihin suhtaudutaan. Pysty näkemään tappiossa voitto ja ongelmissa mahdollisuus kasvuun. Niin henkisesti kuin fyysisesti. Jos pelolle antaa vähänkin siimaa niin se vie koko käden. Näytä itsellesi ja pelollesi ettet anna sille valtaa vaan, että sinusta löytyy voima nousta sen yläpuolelle.

Miltä kortin sanoma kuulosti? Mulle tuli heti hyvä fiilis uusiin mahdollisuuksiin ja nyt on aika tarttua niihin ❤️ Lisää tarotkorttien viestejä pääset lukemaan täältä.

Aurinkoista päivää ☀️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.