Hae
Mirva Emilia

Viikon Tarot : Rohkeus – ota tämän kortin haaste vastaan

Tämän viikon tarotkortiksi nousi Rohkeus, mikä säteilee ihan valtavaa voimaa. Suurta voimaa, mikä kohdistuu juuri sinuun, jota päämäärien ja haasteiden voittaminen vaatii. Kortti kuvaa myös rohkeutta riskin ottamiselle sekä siirtymistä jopa ennestään tuntemattomalle alueelle. Mitä muutoksia siis mielessäsi on? Ota tämän kortin vahva voima ja rohkeus vastaan, jota tarvitset riskien ottamisessa.

Rohkeuden kortti on niin päättäväisyyden kuin myös viisauden ja henkisen voiman kortti. Kuuntele ja luota omaan intuitioon ja omiin kokemuksiisi. Älä epäile itseäsi vaan ole rohkea ja katso totuutta silmiin äläkä yritä muuttaa sitä.

Rohkeus antaa voimaa siirtyä eteenpäin

Sinulla on paljon energiaa, älä tuhlaa sitä turhaan sillä voit saavuttaa tällä suurella voimalla tavoittelemasi päämäärät ja saada paljon aikaiseksi. Mitä tämä tuleva viikko Sinulle toisi kun olisit rohkea ja ottaisit tämän suuren voiman vastaan mitä tämä kortti Sinulle antaa? Uskon, että henkisellä tasolla sinulle nousisi aivan uusia valloituksia sekä antaisit itsellesi mahdollisuuden olla rohkea seisomaan omien päätöksiesi takana.

Tämän kortin energia antaa Sinulle rohkeutta saada omat ajatukset kasaan ja selkeäksi. Älä tee vastoin omaa intuitiotasi ja syvimpiä tunteitasi vaan ole rohkea ja pidä puolesi vaikeissakin tilanteissa. Muista, että vain sinä tiedät mikä on sinulle oikein. Ulkopuolelta satelee valmiita vastauksia ja ratkaisuja, mutta tämän valtavan energian johdosta voit nousta tämän tila teen yläpuolelle ja tuntea itsesi omaksi herraksesi.

Tästä kortista huokuu Leijonan intohimo ja vahvuus olla oma itsensä sekä luottaa itseensä. Kortin myötä tulee Leijonan energiaa aloitukseen sekä haluun valloittaa oma elämä uudestaan henkisellä tasolla. Ota vastaan tämä suuri energia, voima ja rohkeus mitä Leijonan intohimo sinulle tarjoaa. Oletko valmis uuteen, rohkeampaan tulevaan?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Ps. Viime viikon tarotkortin viestin pääset lukemaan tästä linkistä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.