Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Miekkojen Prinssi – katkaise siteet mitkä hidastavat sinua

Viikon tarotkortiksi nousi Miekkojen Prinssi, joka kehottaa Sinua katkaisemaan siteet sellaisiin asioihin, jotka eivät enään palvele ja vie sinua eteenpäin. Itse tulkitsen kortissa olevat pienet roikkuvat ihmiset omina riippakivinä, jotka yrittävät tulla häiritsemään omaa elämää, jopa kerta toisensa jälkeen. Kuvan Prinssi eli sinä on kuitenkin vahva etenemään omaan suuntaan ilman näitä haamuja katkaisemalla näihin siteet. Kaikesta väärinkäsityksistä ja epäilyksistä on päästettävä irti, jotta pääsee jatkamaan avoimesti eteenpäin. Nyt on sinun ja meidän kaikkien aika luopua menneisyydestä ja hyödyntää omia sisäisiä voimavaroja 100%.

Miekkojen Prinssi jakaa tunteet ja ideat

Kun menneisyyden haamuista ja riippakivistä päästetään irti ja katkaistu niihin siteet, on aika lähteä miettimään omaa luovaa ajatusmaailmaa. Kaikki viisaat, hyvät ajatukset ja päätökset syntyvät kun kuuntelet omaa sisäistä ääntäsi. Älä kahlitse sinun luovia taitoja ja ajatuksia menneisyyden haamujen taakse vaan ota luovuus käyttöösi. Kerro haaveistasi, unelmistasi ja ideoistasi muille ja jaa omaa taitoa, kykyä ja asiantuntemustasi. Sinulla on valtavan paljon ideoita päässäsi ja kehossasi kunhan vain annat niiden tulla ulos.

Päätöksien teossa on hyvä muistaa myös järjen ääni, mutta Miekkojen Prinssi varoittaa, ettei sitä järjen ääntä ylikäytä. Eli muista järjen äänen vierellä pysähtyä ja kuunnella myös, mitä sinun sisin sinulle sanoo ja tee päätökset vasta sitten.

Mikä sinua enään pidättelee?

Kortin kuvastamat riippakivet hidastavat omaa tahtia ja onkin tärkeää miettiä, mitä nämä riippakivet on. Mitkä asiat sinua hidastavat ja pidättelevät tuomasta luovuuttasi esiin? Kun näistä riippakivistä irrottautuu oma taakka on huomattavasti kevyempi. Silloin on hyvä ja keveä mieli jatkaa elämää eteenpäin kun jättää ajatuksista turhat pois.

Joskus on hyvä sanoa ei, vaikka se tuntuisikin oudolta ja vaikealta. Joskus sitä alkaa vielä ajattelemaan, että loukkaanko jotain jos kieltäydyn ja sanon ei. Itselleni sana ei on todella vaikea ja ajattelen, että jos kieltäydyn jostain asiasta tai en tahdo jonkin asian tapahtuvan niin loukkaan jotakuta. On kuitenkin tärkeää ajatella niitä asioita mihin se voi johtaa jos ei kieltäydy ja sano ei. Luota itseesi ja intuitioosi jos jokin asia ei tunnu hyvältä ja uskalla kieltäytyä. Niihin asioihin, jotka eivät enään sinua palvele ja hidastaa vaan sinun omaa menoa on rohkeaa sanoa ei ja kieltäytyä. Tämän sanan jälkeen olosi vapautuu ja olet vapaa lähtemään elämässäsi eteenpäin ❤️

❤️Voit varata ajan itsellesi puolen tunnin tarot-tulkintaan hintaan 30€ laittamalla viestiä numeroon 040 7270106 tai voit soittaa palvelunumerooni 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti joka päivä klo 9-22(23) välisenä aikana ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *