Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai ja unientulkintaa

Oon monesti kertonut, että näen paljon unia ja varsinkin täydenkuun ja uudenkuun aikaan. No uusikuuhan oli juuri mikä selittää taas nämä mun viimeaikaiset unet. Joissakin ei ole päätä eikä häntää ja joistakin tulee hyvinkin selkeitä muistutuksia. Mulle on tullut paljon viestiä siitä, että nyt on aika uudistaa omia ajatusmaailmoita vanhojen pettymyksien paikalle. Tämä ei ole suinkaan helppoa, mutta tunnen kuitenkin sen, että se on välttämätöntä, jotta vanhat pettymykset ei pääse enään hallitsemaan. Kyseessähän on pitkälti oman ajatusmaailman uudelleen järjestämistä.

Unientulkintaa on helppo tehdä itse mutta joskus siihen kaipaa vaikka kirjasta selvennystä. Unien tulkinnassa on tärkeää miettiä, mitä tunnetta unessa tunsi ja millainen tilanne unessa oli kun sitä tiettyä tunnetta tunsi. Unessa tunnetut tunteet tulevat syvältä alitajunnasta ja näitä tunnetiloja ei pitäisikään ohittaa vaan käsitellä, että mistä tunne tai tilanne kumpuaa. Onko se alitajuista pelkoa mitä unessa näytetään vai onko se jotain sellaista mitä elämässä on meneillään mutta niitä ei ole saanut valveilla olon aikaan avattua. Unissa voi tulla myös selkeitä ohjeita. Unessa näkyvä este tai aikaa vievä työ voi merkitä esimerkiksi sitä, että keskeneräiset asiat tulisi hoitaa loppuun ennenkuin alkaa hahmottamaan uusia asioita elämään. Unientulkinta on mielenkiintoista ja jokaisella siihen on oma kykynsä niitä tulkita. Mun mielestä paras tapa unientulkinnssa kuitenkin on oman intuition käyttäminen ja tunnetilan aistiminen.

Siirrytäänpä sitten tarot-torstain pariin 😊 Alta näet taas kuvan kolmesta Tarotista, valitse niistä intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti. Pääset lukemaan viestin korttikuvan alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Maljojen kasi

Kuvan maljat edustavat asiaa tai asioita, joita pyydetään jättämään taakse ja hyväksymään se. Joskus on vain jatkettava eteenpäin ja jätettävä asioita taakse, jotka eivät enään toimi ja ole itseä varten. Nyt pyydetään keskittymään asioihin jotka tuntuvat itsestä hyvältä. Kenenkään muun takia ei pidä jäädä paikoilleen jos se ei tunnu oikealta ratkaisulta. Se mitä ratkaisu elämään tuo, sitä ei vielä tiedä mutta ainakin tiedät sen, että päätös on oikea kun teet sen itseäsi kuunnellen ja hyväksyen. Liiallinen yrittäminen tai liiallinen oman energian antaminen jollekin toiselle voi helposti tuoda turhautumista ja väsymystä.

2. Erakko

Anna itsellesi tilaa ja aikaa kehittyä ja kasvaa. Nauti yksinolosta ja lepää omassa rauhassa ja tietoisuuden tilassa. Kaikki tieto ja viisaus on sinussa jo olemassa. Älä siis yritä turhaan etsiä tietoa ulkopuolelta vaan käännä katseesi itseesi, sydämeesi ja siihen, mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä. Paneudu keskeneräisiin asioihin, jotta saat niiden valmistuttua ympärillesi rauhaa ja tyyneyttä. Vetäydy omiin oloihin, ja laita asiasi järjestykseen. Kun asiat ovat valmiina niin jatkan matkaasi välillä yksin nauttien ja välillä läheistesi kanssa. Älä vieraannutta itseäsi ulkomaailmasta vaan muista keitä läheisiä elämääsi kuuluu.

3. Aurinko

Anna auringon säteiden loistaa itsessäsi ja lähde toteuttamaan unelmiasi. Enään mikään ei ole tielläsi vaan olet vapaa kaikesta turhasta kaunasta, vihasta ja katkeruudesta ja tätä on syytä juhlia! Auringon säteet on avanneet sinussa kaikki ne mahdollisuudet auki mitä ikinä vaan olet voinut pyytää. Enään ei tarvitse kuin lähteä toteuttamaan ne todeksi. Aurinko on taroteissa yksi energisoivin ja lämminhenkisin kortti, mikä muistuttaa meitä omista mahdollisuuksista ja pyytää laittamaan asioita eteenpäin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tarot-tulkintoja (40€). Ajan voit varata numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen 

 

Yksi kommentti

  1. Piia-Riikka Laine kirjoitti:

    Hei Mirva!

    Olipa osuva viesti tuo (2) erakko tähän hetkeen. Jännä miten nää aina osuu niin kohdalleen.

    Unet on olleet mullakin nyt ihan älyttömän jänniä ja vauhdikkaita, aina ei kyllä unienselityskirjoista oo niihin apua ku yrittää niitä tulkita. Olen laittanut merkille ja huomannut omista unista että kuunkierto saattaa ehkä vaikuttaa myös siihen miten hyvin muistaa herättyään unet. Vai onko sulla tietoa tai aavistusta mikä siihen voi vaikuttaa?

    Ja tähän on lisättävä vielä sellainen jännä juttu että sitten on sellaisiakin jotka ei nää ikinä unia, niinku mun mies väittää ettei hän näe ikinä unia. Meillä on mielenkiintoisia keskusteluja tästä välillä ku mä en usko ettei hän muka näe, luulen että hän ei vaan muista niitä koska nukkuu niin sitkeästi ja herää aina samaan aikaan ja menee nukkumaan aina lähes samaan aikaan.

    Mutta tämmöisiä pikku pohdintoja tällä kertaa.
    Ihanaa loppuviikkoa sulle Mirva Emilia.

    Terkuin Piia-Riikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *