Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai vaihtuvissa energioissa

Tällä viikolla on tapahtunut, kun on ollut kevätpäiväntasausta, aurinko on vaihtunut oinaan merkkiin ja nyt saadaan odotella täyden kuun aikaa mikä mollottaakin maanantaina taas täydessä loistossaan, jossa Vaaka edustaa tällä kertaa kuuta. Vaaka tulee tasapainottamaan tunnekuohuja ja ehkä jopa opettaa hallitsemaan niitä. Oinaan kausi taas tietää herkän kalat -kauden jälkeen ihan uudenlaista energiaa – tapahtumarikasta, toiveikkuutta ja jopa räjähtävää energiaa. Meillä on täällä kotona kaksi Oinas lasta ja päättäväisyyttä sekä impulsiivisuutta ei tästä taloudesta puutu 😀 Oinaan energia on tarttuvaa – se innostaa ja laittaa aloittamaan työt heti. Otetaanko yhdessä tästä energiasta ote ja laitetaan hommat pyörimään? 😊

Tässä on siis kaikenlaista energiaa ympärillä ja nyt päästään katsomaan mitä tarot-torstain viesti meille tuo. Valitse alla olevasta kuvasta Sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä korttisi sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. lanttien kolmonen

Tähän hetkeen pyydetään tanssimaan elämän mukana. Nauttia lanttien rikkaasta energiasta ja avautua täysin avoimeksi niille. Elämä on täynnä kaunista tanssia, jos vain näkee hieman pidemmälle kuin omille varpaille. Tanssia ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, sillä tämä kortti pyytää pyytämään ystävät ja läheiset mukaan. Järjestä viikonlopuksi joku kiva taco -ilta ja nauttikaa sen hetkisestä energiasta. Unohtakaa työt ja arjen kiireet hetkeksi ja antakaa hetki itsellenne ja toisillenne.

2. sauvojen vitonen

Tämä kortti oikein huutaa keskittämään omat energiat sydänchakraan ja niihin ajatuksiin, joita itsellesi annat. Oletko itseäsi kohtaan lempeä vai kritisoiva? Näetkö itsesi yhtä kauniina niin sisäisesti kuin ulkoisestikin kuten ystäväsi ja lähimmäisesi sinut näkevät? Ajatukset, joita itsellemme annamme on kuin käskyjä sisimpään. Jos aliarvioimme, haukumme tai olemme itseämme kohtaan tylyjä alamme uskomaan näihin sanoihin ja alamme elämään sen mukaisesti. Tämä kortti pyytääkin hoitamaan sydänchakraa ja antamaan itselleen rakkautta ja hyväksyntää.

3. miekkojen kaksi

Omat varjopuolet, hyväksytkö ne vai onko tapana näyttää ulkopuolelle kaiken olevan kunnossa vaikka sisin huutaa huomioimista. Omista varjopuolista ei tarvitse stressata, sillä jokaisella meistä on niitä ja kun ne osaa ottaa käytäntöön ne voivat olla todella ohjaavia ja rakastavia puolia. Niitä täytyy vaan opetella katsomaan lempeämmin eikä vihamielisesti. Kaikkea ja kaikkia ei tarvitse osata ja se on hyvä hyväksyä. Voimme opetella, mutta kaikilla ei vain ole samoja taitoja ja siksi jokainen meistä täällä onkin niin kovin tärkeä. Meitä jokaista tarvitaan meidän omien taitojen kanssa.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *