Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maljojen Ritari – vedä puoleesi samanhenkisiä energioita

Viikon tarotkortiksi nousi Maljojen Ritari, joka pyytää tarkastelemaan ympärillä olevia energioita ja sitä, ovatko he samanhenkisiä oman energian kanssa. Samanhenkiset energiat tuovat iloa elämään eikä heidän kanssa tarvitse odottaa vastalahjoja vaikka itse olisikin avokätinen, sillä sen tietää että joskus myös itse saa takaisin hyvää kun antaa pyyteetöntä rakkautta toiselle. Joskus on ihana ilahduttaa omaa lähimmäistä viemällä mukanaan muuten vain kukka tai lähettää postikortti ja toivottaa aurinkoisia päiviä. Nämä teot tuovat niin itselle, toiselle kuin myös koko ihmissuhteelle aivan uudenlaisen rakkauden tilan.

maljojen ritari osaa olla avokätinen ja pyyteetön omassa rakkaudessa

Meillä kaikilla on jotain annettavaa; tunteita, rakkautta, uusia oivalluksia. Kun näitä jakaa, uusia oivalluksia tulee myös itselle ja vuorovaikutus toimii ongelmitta ja energia kulkee vapaasti. Kun yhteys kulkee samanhenkisten ihmisten kanssa niin silloin ei ajattele sitä, mitä itse saa vaan sitä mitä voi toiselle antaa. Energioissa ei kulje pinnallisuutta tai turhamaisuutta silloin kun voi olla oma ihana itsensä toisten seurassa. Samanhenkisessä energiassa kulkee puhdas rakkaus ja luottamus niin itseään kohtaan kuin myös toisia kohtaan. Kenenkään ei tarvitse olla varpaillaan eikä tarvitse miettiä sanomisia ja tekemisiä, sillä sinut hyväksytään omine ajatuksinesi sellaisena kuin olet. Tähän energiaan on helppo tarrautua ja antaa julki omia tunteita ja ajatuksia.

annetaan uudistumiselle mahdolllisuus

Elämämme menee hetki hetkeltä eteenpäin ja niin suuret kuin pienemmätkin kokemukset vaikuttavat meihin ja uudistavat meitä. Joskus uudistuminen voi olla pelottavaa, mutta kannattaa antaa sille mahdollisuus. Uudistuminen on osa kasvuamme eikä sen pidä olla esteenä ihmissuhteiden jatkumiselle. Uudistumisen myötä ajatuksemme kehittyvät ja arvot uudistuvat. Sen ei pidä olla esteenä ihmissuhteille vaan uudistumisen kautta voimme antaa myös toisille uusia ajatuksia ja oivalluksia.

Tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.).

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan sähköpostiin (60€) numerostani 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.