Hae
Mirva Emilia

Mala koru on kaunis asuste ja hyvä energian lataaja meditaatiossa

Mala korut on kuuluneet tuhansia vuosia buddhalaisuuden, hindulaisuuden, sekä meditaation perinteisiin. Mala koru koostuu 108 helmestä, joista yksi on Guru -helmi ja halusinkin alkaa näitä itse myös tekemään ja niin vain syntyi kolme erilaista Mala korua. Rakkaus, rauha ja onni. Kaikki kolme korua sisältävät erilaiset, teemaan sopivat energiakivet, kolme puuhelmeä sekä Guru -helmeksi tuli isompi vuorikristalli. Rakkaus -korussa on 104 ruusukvartsia, kolme puuhelmeä, Guru helmi sekä pinkki tasseli. Rauha -korussa on 104 fluoriittia, kolme puuhelmeä, Guru helmi sekä valkoinen tasseli ja Onni -korussa on 104 magnesiittia, kolme puuhelmeä, Guru helmi sekä beige tasseli. Kivillä on oma merkityksensä ja antaa juuri omalle teemalle lisä energiaa. Uskon, että näistä koruista saa itselleen hyvää, positiivista ja ennen kaikkea rauhallista energiaa.

Isänpäivän aikoihin sain viimeksi paniikkikohtauksen mikä sisälsi vielä todella voimakkaan huimaus kohtauksen ja sen tuoma epävarma olotila ja heikkous kesti todella pitkän aikaan. En olisi uskonut, että vasta nyt voin sanoa kehoni ja mieleni toimivan itselleni normaaliin tapaa. Olin pitkän aikaa tosi väsynyt ja herkkä. En halunnut mennä kauppaan tai lenkille vaan halusin olla kotona, omassa turvapaikassa. Meditoin paljon ja tein töitä omien voimien mukaan. Ttyö rauhoittaa ja tasapainottaa mua tosi paljon. Voin sanoa, että rakastan työtäni niin paljon ja saan siitä myös itselleni tosi paljon hyvää. Tämä ei ole pakonomaista tai stressaavaa vaan kun teen töitä tunnen rentoutuvani. Ja tätä tunnetta olen työhön hakenut. En halua, että työ on pakkopullaa ja sellaista mistä en nauti vaan, että se on osa omaa elämää ja siitä voi oikeasti nauttia.

Mala korun idea paniikkikohtauksen seurauksena

Tämän viimeisimmän paniikkikohtauksen jälkeen tein kuitenkin vain ne pakolliset työt ja keskityin meditaation ja oman mieleni hoitamiseen. Tästä syntyi se, että halusin meditaatioon jotain extraa, jotain mikä menee vielä syvemmälle mielen syöväreihin. Ja kivethän on olleet lähellä sydäntäni jo lapsesta saakka. Ne ovat kauniita kotona, puhdistavat ympäristöä ja luovat oman tasaisen energian kotiin kuin myös itselleen. Otankin usein jonkun kiven mikä sillä hetkellä puhuttaa mukaan meditaatioon. Ja nyt nämä helmet tulevat olemaan isossa osassa rauhoittumisen hetkeäni. Ja hei, valmistan näitä myös pienen erän myyntiin, joten kannattaa seurailla instassa koska Mala korua on saatavilla 🙂 Ja jos Mala korua ei halua käyttää meditaatiossa niin se on myös kaunis koru ihan muuten vain pidettäväksi.

Mala koru on ulkonäöltään vähän kuin rukousnauha. Koru rohkaisee löytämään omaa viisautta, tasapainoa ja rohkeutta meditaation yhteydessä tai vaikka jossain tilaisuudessa. Mala koru onkin oiva rauhoittaja tilanteissa, joita jo etukäteen jännittää. Mala koru voi olla todella voimaannuttava ja rauhoittava elementti tilanteessa kuin tilanteessa. Itse uskon, että se mikä itselle tuntuu hyvältä tavalta auttaa itseään selviytymään ja tsemppaamaan negatiivisissa tilanteissa tai tunteissa niin se myös auttaa. Mieli on jännä juttu ja se mitä itsellemme uskottelemme niin sitä myös saamme.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

2 kommenttia

  1. Raija kirjoitti:

    Moikka!
    Minkä hintaisia on Malakorut ja teetkö tilauksesta intuitiivisesti niin et mitä ko hlö tarvitsee?

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Moikka, 49€ + postit on korun hinta 😊 nuo kolme on sellaisia mitä mulla on ns. aina valikoimassa mutta toki teen myös sen värisen minkä asiakas haluaa ja jos on jokin tietty asia mille Malan haluaa. Yhdessä olen asiakkaan kanssa miettinyt jos on tiettyjä toiveita. Juuri tein asiakkaan toiveesta mustasta Hematiitista korun 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *