Hae
Mirva Emilia

Talvipäivän viettoa mökillä

*Sisältää mainoslinkkejä

Eilen pakattiin pulkat, pilkkivehkeet, luistimet, lapio ja eväät autoon ja lähdettiin ajelemaan mökille. Meillä ei ole kuin noin puolen tunnin matka mökille ja siellä voikin hyvin käydä päivällä viettämässä aikaa silloin kun ei yöksi jäädä. Kesällä ollaankin useita päiviä kerrallaan siellä, mutta näin talvisin tulee ainoastaan käytyä. Viime vuosina ollaan jouduttu sanan varsinaisessa merkityksessä rämpimään mökille kun tietä ei ole oltu aurattu. Nyt onneksi auramies oli käynyt ja pihaan pääsi suht helposti autolla. Itseasiassa päätin ja sanoin kotona ääneen, että tänä talvena en mökille mene kun siinä rämpiessä ei mene kuin hermot ja lunta on ihan joka puolella lantioon saakka. Auramies oli kuitenkin tehnyt hyvää jälkeä ja oli mieskin tainnut käydä muutamasti lumitöissä, että on vaimolla sitten mukava lähteä talvipäivän viettoon 😅

Jäälle aurattiin Julialle pala luistelukenttää ja Niksu riensikin heti pilkille. Tällä kertaa ei nyppyjä tullut mutta kokemusta taas kuitenkin senkin edestä. Oli ihanan raikas ilma olla ulkona useita tunteja, katsella talvisia maisemia ja kävellä jäällä. Mulla on jostain syystä nilkka ollut jo useamman päivän kipeä niin lumen päällä kävely tuntui hieman ilkeältä välillä, jos lumi peitti jalan alta. Ajattelin kuitenkin, että kaikki liikkuminen tekee hyvää eikä nilkka siitä juuri itseensä ole ottanut 😊 Sukset olisi ollut super hyvä ottaa mukaan. Tuomas tuli moottorikelkalla ja teki hyviä jälkiä missä suksi olisi luistanut todella hyvin. Seuraavalla kerralla sitten pakataan nekin mukaan.

Ulkoilu ja talvipäivän vietto ei olisi mitään kunnon eväitä. Kori täytettiin makkaralla, mehulla, teekannulla, kekseillä ja sokerimunkilla. Ulkona eväät maistuu aina niin paljon paremmalta ja kyllä ne pienet herkutkin kuuluu kivaan talvipäivään. Useita tunteja kun oltiin ulkona ja touhuttiin kaikenlaista niin kotiin kun tultiin niin ei tarvinnut kauaa miettiä mitä saunan jälkeen tekee. Minä ja Julia painettiin päät tyynyyn jo klo. 21 ja talon miehet muutamaa tuntia myöhemmin. Saunassa kuorin ihoni ensimmäistä kertaa Acon lempeästi kuorivalla suihkugeelillä, sen jälkeen vielä hyvä kosteusvoide iholle (tuotteet saatu pr -lähetyksenä) ja nukkumaan. Ja kyllähän se uni aikalailla heti tuli, ei tarvinnut kauaa sitä etsiä. Tuo Acon kuoriva suihkugeeli tuntui muuten iholla tosi hyvältä ja jätti ihon kivan pehmeäksi. Välttämättä sen jälkeen ei olisi tarvinnut edes voidetta, mutta halusin pitää itselleni tämmöisen pienen spa -hetken ja helliä ihoa kaikin tavoin päivän päätteeksi.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

 Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *