Hae
Mirva Emilia

Energiahoidon vaikutukset

Energiahoidon vaikutukset ovat todella monimuotoiset ja hoito auttaa pysähtymään oman itsensä äärelle. Kehoon voi jäädä asioita, muistijälkiä, joita mieli yrittää unohtaa ja tämä voi tuoda keholle ja mielelle stressiä ja epätasapainoa. Energiahoidon tarkoituksena on tasapainottaa mieltä, kehoa, lievittää levottomuutta, puhdistaa energioita sekä parantaa unenlaatua. Energiahoito on kokonaisvaltaista rentoutumista mitä voi pitää myös omana pienenä hetkenä arjen keskellä.

Tällä viikolla instagramissani näkyi hoitopöytä ja kerroin, että odottelen energiahoito asiakasta ja tämä sai viestitulvan koskien energiahoitoja. Itse koen, että niin ympäristöllä kuin hoitajan ja asiakkaan välisellä luottamuksella on hoidon lisäksi todella suuri vaikutus. Kun ympäristö on rauhallinen, hengittävä ja positiivinen asiakkaalle tulee turvallinen olo. Aistit avautuvat ja on valmis vastaanottamaan hoidossa tulevat kokemukset. Hoidon alussa soitan pienen hetken äänimaljaa, jotta asiakas pääsee omaan rauhalliseen tilaan. Äänimalja valmistelee kehoa ja mieltä vastaanottamaan puhdasta energiaa ja hoidon lopuksi äänimalja auttaa vielä irtaantumaan vanhoista uskomuksista ja energioista, jotka eivät enää kuulu kehoon ja mieleen. Näin keho pääsee rentoutumaan täysin ja valmistautumaan uusiin seikkailuihin.

Energiahoidon aikana käyn koko kehon läpi, päästä varpaisiin. Ensin asiakas on selällään ja sen jälkeen vielä vatsallaan. Rakennamme elämämme ajatuksien kautta, joiden kautta lähdemme toimimaan. Energiahoito antaa lisäsysäyksen meille tarkoitettuihin asioihin samalla palauttaen koko hermostoa ylikierroksilta. Joskus mieli voi ylihuolehtia ja jos ylihuolehtiminen jatkuu pitkän aikaa voi kroppa alkaa jollain tavalla oireilemaan. Energiahoito voi olla yksi auttava hoitomuoto saada mieli ja keho tasaiseksi.

Energia kulkee käsien kautta hoidettavaan, jolloin asiakas alkaa tuntemaan lämpöä mikä rentouttaa. Joskus voi tulla viileitäkin tuulahduksia, mutta kyllä lämpö on se aistimus mitä keho suurimmaksi osaksi saa. Energia on puhdasta valovoimaa ja kun hoidon tekee puhtaan rakkauden kautta hoito ei ole millään tavalla vaarallista. Energian on tarkoitus virrata täysin vapaasti kehossamme, mutta joskus energiakenttään voi jäädä tukoksia. Tukokset estävät energiaa virtaamasta vapaasti ja tämä näkyy stressinä, huonoina yöunina tai ylihuolehtimisena. Tukoksia voi saada aikaan jokin traumaattinen kokemus, jota energiahoidolla autetaan avaamaan. Kokonaisvaltainen purkaminen erilaisista traumaattisista kokemuksista on hyväksi keholle sekä mielelle ja energiahoito voi olla yksi näistä tavoista 🙂

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *