Hae
Mirva Emilia

Uusi sisustus olohuoneeseen

Mää en oo mikään sisustus tyyppi, en edes oikein osaa sisustaa. Mutta nyt kun oon tehny muutaman kuukauden töitä kotona niin päätin, että haluan tehdä meidän kodista vielä viihtyisämmän ja myös sellaisen mikä inspiroi mua ja mun töitä. Musta sai lähteä ja ruskean sävyt tuli tilalle.

Meillä on ollu aina vähän tavaraa esillä ja nyt kun oon ihan ihastunut boho tyyliin niin yritänkin luoda sitä tunnelmaa pienellä tavara määrällä. Seinät on lähes paljaita koska haasteen tauluille ym tekee kiviseinät. Niihin ei ihan tosta noin vaan naputellakaan nauloja ?

Olohuoneen uusi ilme

Vielä olohuone on hieman vaiheessa, koska uusi senkki on vielä tilauksesta tulossa, lamput täytyy vaihtaa ja hommata jotain koriste-esineitä, ehkä. Jos löydän niille paikkaa. Ja yksi minkä ehdottomasti haluan on iso macrame ruokapöydän taakse. Tänään saatiin kuitenkin uusi tv-taso ja uudet ruokaryhmän tuolit ja rakastuin täysin näihin konjakin värisiin nahkatuoleihin! Ennen meillä oli tummanharmaat, suht isot tuolit ja se loi pientä tukkeutuneisuutta olohuoneeseen, mutta nyt nämä tuolit sopii kuin nenä päähän meidän uuteen olohuoneeseen.

TV -taso on edellistä korkeampi ja tuntuu, että telkkarikin olisi nyt oikealla tasolla eikä liian alhaalla. Tämä tv-tasohan on oikeasti senkki mutta näin kaupassa heti kuinka se sopii meidän tv-tasoksi. Uusi, isompi senkki tulee meidän mustan laatikoston tilalle ja olohuone saakin kokonaan ihanan valoisan ja vaalean ilmeen.

Minimaalinen sisustus

Katselen aina ihannoiden sisustus tilejä ja -lehtiä kuinka kauniita koteja on ja miten jokainen tavara on löytänyt oman paikkansa. Löydänkin niistä paljon inspiraatiota ja varsinkin tämä boho sisustus on sulattanut mun sydämen täysin. Vaikka meidän sisustus on hyvin minimalistinen eli tavaraa ei ole esillä paljoa niin silti haluan niistä vähäisistäkin tavaroita saada yhtenäisen, kauniin ja kodikkaan kokonaisuuden. Koti on ollut mulle aina paikka missä tunnen oloni turvalliseksi ja rauhalliseksi ja tätä rauhallisuutta luonkin tällä minimalistisuudella. Esimerkiksi jos meillä olisi kirjahylly mikä olisi täynnä kirjoja ja koriste-esineitä niin tulisin hulluksi ja tuntisin itseni tosi levottomaksi.

Kodin sisustuksella ja siisteydellä on valtava merkitys mun mieleen. Jos tavarat on hujan hajan niin en pysty antamaan niiden olla vaan siivoon koko ajan ja haluankin, että tavaroille on aina oma paikka. Seuraavaksi onkin vuorossa vaatekaappien siivous ja seuraava isompi hankinta on uusi vaatekaappi. Meidän vaatekaapin ovet repsottaa ja koko vaatekaappi on niin vanha (edellisen asukkaan) ettei ovet mene edes kunnolla kiinni ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.