Hae
Mirva Emilia

Ihmissuhteiden tarot-torstai

Hyvien ihmissuhteiden tärkeys arjessa on ihan mieletön mutta se vaatii tietysti työtä, jotta hyvä ihmissuhde toimii. Hyvä ihmissuhde antaa elämään voimaa, iloa, vireyttä ja edistää jopa omaa terveyttä. Ihmissuhdetta, on se sitten rakkaus tai ystävyys, ei siis koskaan pitäisi pitää itsestäänselvyytenä vaan se vaatii huolenpitoa, vuorovaikutusta ja toisen arvostamista, kunnioittamista ja tukemista asiassa kuin asiassa. Ihmissuhteita on niin paljon erilaisia, että tähän tarot-torstaihin nostan yleisesti kortit. Luotan täysin siihen, että saat omalta kortiltasi tarvitsemasi viestin mietit sitten tosiaan rakkauteen tai muuhun ihmissuhteeseen liittyvää asiaa.

ihmissuhteiden tarot

Laitan tähän alle kuvan kolmesta Wonderland in Tarotista. Rauhoita hetkeksi mielesi ja valitse intuitiotasi kuunnellen, mikä kortti resonoi sinua eniten. Pääset näkemään korttisi ja lukemaan viestisi heti tämän tekstin alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. maljojen kuningas

Selvitä asiat rehellisesti ja avoimesti, sillä vastuun pakoilu tai asioiden selvittämättömyys jää nopeasti kalvamaan mieltä. Pohdi hetki omia arvojasi ja sitä, miten haluaisit selvittää mahdollisen ristiriidan ja tartu asiaan kiinni. Ei riidan hakuisesti vaan rauhallisesti kuunnellen omia sekä toisen/toisten ajatuksia. Kun kuuntelemme rauhassa toisten ajatuksia ja mielipiteitä se saattaa yllättävästikin avartaa myös omia näkökantoja ja ajatuksia. Kun avartaa omia vanhoja tottumuksia ja asenteita uusiin ajatuksiin ja katsoo asioita toiselta kantilta laajemmin voi ymmärrys syventyä ja vanhat mielipiteet uudistua. Koskaan ei ole liian myöhäistä jättää vanhoja asenteita tai käytösmalleja taakse vaan aina on mahdollisuus uuden oppimiseen ja kasvuun.

2. maljojen ässä

Jokin mahdollisuus saattaa olla suoraan silmiesi edessä, tartu siihen nyt ennen kuin on liian myöhäistä. Uskalla ottaa ns. riskiä ja anna itsellesi mahdollisuus kokea rauhallinen ja pyyteetön ihmissuhde. Pyyteetön ihmissuhde luo rauhaa, anteeksiantamisen taitoa, rakkautta ja vapautta. Pyyteetön ihmissuhde ei pyydä tai käske sinulta mitään samalla vaatien itselleen jotain takaisin. Tartu tähän tilaisuuteen ja koe tämä ihana ja vapauttava ihmissuhde. Mitä vastoinkäymisiä ikinä oletkaan elämässäsi ja ihmissuhteissasi kokenut niin sen negatiivisen energian ei tarvitse enään palata tähän hetkeen tai tulevaisuuteesi. Kun annat toiselle pyyteetöntä ja puhdasta rakkautta niin sitä tulet myös saamaan. On sinun vuorosi kokea tämä ihana tunne! Rakasta itseäsi ja näe itsessäsi puhtaus ja valo mikä sisimmästäsi tulee kirkkaana valona ja anna sen kuin magneetin lailla vetää puoleesi uusia, sinun arvoisiasi ihmissuhteita.

3. lanttien kakkonen

Leikittele ystäviesi ja/tai rakkaasi kanssa ja nauttikaa elämästä. Antakaa ajalle vapaus ja jättäkää kellot ja aikataulut sivuun ja keskittykää toisiinne. Olkaa läsnä toisillenne. Mikään ei ole tärkeämpää ihmissuhteissa kuin antaa toiselle aikaa ja olla täysin läsnä toisen kanssa. Kuunnelkaa toisianne ja pitäkää puhdasta vuorovaikutusta toisen kanssa. Nämä hetket luo kiireiseen perhearkeen, rakkaussuhteeseen tai  ystävyyssuhteeseen tasapainoa ja tämän energian avulla jaksatte kaikki taas hoitaa arjen askareita. Ilman läsnäoloa ja toiseen keskittymistä ei ihmissuhde saa tarpeeksi ravintoa pysyäkseen koossa, siksi täydellinen läsnäolo kumppanin tai ystävän kanssa on erityisen tärkeää. Jos olet huomannut, että jokin ihmissuhteesi kaipaisi enemmän huomiota, anna sitä. Älä jää katsomaan mitä tapahtuu vaan nyt on toiminnan ja herättelyn aika.

 Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min) päivittäin klo. 9-23.

Teen tarot-tulkintoja myös ajanvarauksella sekä kirjallisesti. Voit varata oman joko 30 minuutin tulkinta-ajan (40€), 15 minuutin tulkinta-ajan (25€) tai kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Nähdäänhän myös somessani:

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *