Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai nostaa vahvat tunteet pintaan

Tarot-torstaissa nousi vahvat tunteet pintaan ja toi mulle itsellenikin mieleen niin kipeitä muistoja kuin myös helpotuksen tunteita. Kipeitä muistoja tuli siitä kaikesta mitä olen ihmissuhteissa käynyt läpi sekä mitä olen käynyt läpioman suolistosairauteni kanssa. Olen kokenut, niinkuin varmasti moni meistä on, vahvaa surua ja ahdistusta. Kuitenkin näiden tunteiden läpikäymisellä olen tänä päivänä avoimempi niin itselleni kuin toisillekin sekä tiedostan mitkä ovat minulle tarkoitettuja asioita, mistä taas haluan jäädä pois ja tiedostan mikä tai mitkä aiheuttaa surua. Jos tällä hetkellä tunnet surua niin muista, että tästäkin ajasta voit olla kiitollinen vielä tulevaisuudessa, sillä tämäkin hetki kasvattaa sinua valtavan paljon ja vahvistaa koko ajan sinun rakkauden energiaasi.

Ota nyt itsellesi pieni, rauhallinen hetki ja valitse alla olevasta kuvasta kortti/kortit, jotka resonoivat mieltäsi ja kehoasi. Keskity tähän hetkeen ja ota avoimena vastaan viesti, mitä valitsemasi kortti/kortit haluavat juuri sinulle kertoa.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Miekkojen kolmonen

Tämä kortti muistuttaa, että kipu ja tuska muuttuu lopulta rakkaudeksi. Vaikeistakin tunteista pääsee yli kun ne käsittelee omassa rauhassa ja hyväksyy kaikki ne tunteet elämään. Mitään tunteita ei kannata haudata omaan sisimpään. Muista, että elämään kuuluu niin ilot kuin surutkin ja kaikki ne tunteet kuuluvat omaan henkiseen kasvuun ja rakkauteen. Ei ole väärää tapaa surra tai kokea ahdistusta. Surun ja levottomuuden tunteet ovat oman itsensä puhdistautumisen merkkejä ja kertovat sitä, että on näiden tunteiden jälkeen avoimempi ja valmiimpi rakastamaan omaa itseä. Älä sulje sydäntäsi huonoina aikoina vaan ole silloinkin avoin ja rehellinen itsellesi sekä lähimmäisillesi.

2. Taito

Sisäinen tasapaino lähtee hyväksymisestä itseään kohtaan. Hyväksy itsestäsi niin hyvät kuin myös huonotkin puolet, silloin nouset niiden yläpuolelle ja huomaat kuinka vastakohdat täydentävät sinussa toisiaan ja löydät itsestäsi uusia taitoja ja kykyjä. Kehitä näitä jo tiedossasi olevia taitojasi ja katso mihin se sinut johdattaa. Ehkä opit niiden kautta vielä jotain uutta tai syvennät entisestään taitojasi. Syksy on oivallista aikaa aloittaa uusi harrastus ja luoda täyttymystä sitä kautta elämään. Kuuntele myös mitä metsällä on sinulle tarjottavana ja sanottavana.

3. Lanttien ritari

Keskity tähän hetkeen ja siihen mitä teet tai tavoittelet. Sillä tavoin saavutat tavoitteesi, selkeät päämäärät pysyvät mielessäsi ja ennenkaikkea nautit omasta työstäsi. Pidä myös leikkisyys mukana ja pilke silmäkulmassa ja tee asiat tietoisella tavalla. Jos tuntuu, että etenet rutiininomaisesti niin mieti miten voisit muuttaa tapojasi, jotta asiat tuntuisivat taas mielekkäiltä.

Tämän kortin saatuasi tämä muistuttaa sinua ottamaan aikaa itsellesi, sillä liiallinen työnteko uuvuttaa sinut ja horjuttaa tasapainoasi. Kun saavutat tasapainon työnteon ja vapaa-ajan välille niin silloin syntyy tuloksia ja silloin olet parhaimmillasi mitä ikinä teetkin ja suunnittelet.

Halutessasi laajempaa Tarot-tulkintaa tai viestiä johonkin sinua askarruttavaan asiaan niin olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.) 

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.