Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Sauvojen Prinsessa – vapauta iloasi

Viikon tarotkortiksi nousi Sauvojen Prinsessa, joka on ilon ja nuorekkuuden – ikää katsomatta, kortti. Pimeä kausi on saavuttanut valon, mikä laittaa sydämen kukkimaan täydesti samalla, kun pelko on menettänyt täysin otteensa. Turhat taakat ja asiat, mitkä ovat voineet tuntua kuristavilta saavat nyt kyytiä ja tämän tilalle on päässyt nousemaan elinvoimaisuuden energia.

Sauvojen Prinsessa on ihana tulikortti, jossa tulen keskellä Prinsessa tanssii vapaana kaikesta huolesta ja pelosta. Hän on tehnyt suuren loikan lähteäkseen pelon energiasta pois samalla luottaen siihen, että elämä kantaa kun siihen vain uskaltaa luottaa. Pelosta irtaantuminen ja uuden sivun aukaiseminen omassa elämässä antaa rohkeutta kasvaa omaksi itsekseen ilman minkäänlaisia kahleita. Tämä luo mahdollisuuden ihmetellä elämän kulkua uusin silmin. Inostu asioista, ihastele ympäristöä tavalla kuin kaikki olisi aivan uutta ja anna luonnollisen ilon ja valon astua esiin. Älä anna kenenkään sammuttaa sitä tulta itsessäsi mikä sinussa palaa vaan anna sen tulla esiin. Se voi kuin magneetin lailla tuoda elämääsi uusia ihmisiä, uuden asunnon, uuden harrastuksen, uuden työn, mitä vain uutta mikä entisestään nostattaa energioitasi taivaisiin. Muista kuitenkin se, että kuuntele aina sisintäsi siinä, mille uudelle asialla sydämessäsi on tilaa. Liiallinen innostus ja kaikkeen tarttuminen voi loppujen lopuksi kuluttaa omia voimia vaikka alkuun innostus olisikin suuri.

Jos työstäminen omista peloista ja huolista on vielä kesken niin tämän viikon tarotkortti pyytää pohtimaan, mikä estää nauttimasta elämästä täydesti ja koko sydämestä. Onko elämässä joitain rajoitteita ja voiko näille rajoitteille tehdä jotakin? Vai rajoitatko itse itseäsi? Uskalla katsoa näiden huolien ja pelkojen yli ja näe millaista elämä voisi olla ilman niitä. Jos tilanteelle ei voi tehdä mitään niin silti sen voisi aina yrittää hyväksyä ja pyrkiä katsomaan mitä mahdollisuuksia elämä minulle antaa tämmöisenään. Esteenä voikin olla ainoastaan oma mieli ja uskon, että jos jokin asia ei onnistu monista yrityksistä huolimatta niin sen ei ole tarkoitus olla osa omaa elämää. Kun rajoittavasta ajatuksesta päästää irti pääsee elämään tulvimaan mahdollisuuksia, jotka ovat juuri itseä varten.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas (psst. koko tämän kesäkuun ajan verkkokaupassa on tarjous: ostaessasi vähintään 30€, saat kaupanpäälle 30g kiviconfettia. Ostaessasi vähintään 50€, saat kaupanpäälle 50g kiviconfettia.)

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *