Hae
Mirva Emilia

Vuoden 2019 trendi on aitous

Ihan alkuun haluan toivottaa mahtavaa Naistenpäivää ❤️ Naistenpäivä tarkoittaa tietenkin sitä että miehet saavat hemmotella naisia tärkeänä päivänä ? mutta myös tasa-arvoisuutta naisten ja miesten välille. Mun mielestä sitä tarvitseekin välillä muistuttaa että olemme kaikki tasavertaisia ja kaikilla meillä on mahdollisuus mihin ikinä halutaan. Eniten se on meistä itsestä kiinni kuinka paljon olemme valmiita tekemään töitä, jotta pääsemme esimerkiksi töissä etenemään ja menestymään. Tänä vuonna olen lukenut paljon muista blogeista ja lehdistä kuinka AITOUS on yksi tämän vuoden trendeistä. Ihaillaan sitä että uskalletaan olla omia itseämme eikä häpeillä tuoda sitä julki. Usein myös nämä ihmiset menestyvät elämässä, olivatpa he sitten naisia tai miehiä. He tietävät mitä haluavat, puskevat eteenpäin ja tekevät kaikkensa että he menestyvät omalla alalla. Jollain tavoin saatan ehkä hieman kadehtia heitä, ketkä ovat 30 vuotiaana menestyneitä uranaisia/-miehiä. Mulle on ollut aina työ tärkeää ja haluan tehdä työni kunnolla mutta tällä hetkellä en suoraan sanottuna tiedä kuinka pääsisin omaan tavoitteeseeni. Välillä ne tuntuu jopa mahdottomilta mutta silti aina jostain saan kipinän edes vähän tavoitella sitä. Oma urahaaveeni on saada sosiaalisesta mediasta työ ja mun omasta henkilöbrändistä. Sitten kun aloin miettimään tätä asiaa syvemmin niin tällä viikolla sain aika lupaavaa sähköpostia ja ensi viikolla saattaa jo uudet tuulet alkaa puhaltamaan. Näitä odotankin jo innolla! Ehkä tässä koetellaan nyt vahvasti sitä mun heikointa puolta, nimittäin kärsivällisyyttä ?

Aitous sosiaalisessa mediassa, pukeutumisessa tai omissa mielipiteissä voi olla varsinkin nuorille haastavaa. Somessa tuodaan esille erilaisia vartaloita joita ihannoidaan ja yleensä ne ovat niitä hoikkia, kauniita naisia. Usein niistä otetaan mallia ja se oma usko omiin mielipiteihin ja kauneuteen voi kadota vaikkei näin saisi olla. Meidän olisi hyvä muistaa että me kaikki olemme kauniita sisältä ja ulkoa ja uskoa niihin omiin mielipiteisiin sekä uskaltaa tuoda niitä julki kaveriporukassa tai missä vain mihin haluaa mielipiteellään vaikuttaa ❤️

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.