Hae
Mirva Emilia

Ystävyys on ikuista

Ihanaa ja rakkaudentäyteistä ystävänpäivää! <3

Tänään on päivä kun sitä rakkainta, ihaninta ja luotettavinta ystävää muistetaan. Mulla on monta ystävää, oikeestaan viisi. Niiden kanssa voin puhua ihan mistä vaan. Aroista asioista, surullisista tai jos jotain superia on tapahtunut niin ensimmäisenä laitan näille tyypeille viestiä. Ihanaa että nykyajan teknologia antaa meille mahdollisuuden olla yhteydessä missä vaan näihin ihanuuksiin. Välillä kun aikataulut menee todella ristiin kun yritetään sopia treffejä niin ainakin viestien avulla pystyy pitään hyvin yhteyttä.

Näin aikuisiällä ystävyyssuhteet on jotenkin voimistunut ja sen tuntee että ne ystävät on aina läsnä ja ystävyys säilyy. Vaikka voi olla päiviä, joskus viikkoja ettei toisesta kuulu mitään niin silti tietää että siellä puhelimen toisessa päässä on joku kenelle voi soittaa vaikka keskellä yötä. Ja sillon kun nähdään niin kyllä se aika kuulumisten vaihtoon tietysti menee vaikka viesteille samat asiat olisikin jo kerrottu 😀 Silloin halutaan kertoa kaikki mitä on tapahtunut, lähteä kaupungille ja pitää hauskaa ystävän kanssa. Ystävissä parasta on se ettei ne tuomitse sun juttuja vaan kannustaa ja pitää puolia. Siksi niitä varmaan ystäviksi sanotaankin <3 Joskus oon miettinyt että onko se oma mies mun paras ystävä. Tietysti on mutta kuitenkin erilailla kun nämä muut ystävät. Oma mies on kumppani jonka kanssa jaan kodin, perheen, omat asiani, murheet, surut ja ilot mutta silti näiden naispuolisten ystävien kanssa jutellaan kuitenkin vähän eri asioista. Tää mun likkaporukka on vähän samanlainen kun Sinkkuelämään Samantha, Carrie, Miranda ja Charlotte. Ainakin juttujen perusteella 😀 Joten jotenkin voin kuvitella ettei omaa miestä nämä jutut niinkään kiinnosta, parempi siis säästää hänet niiltä 😀

IMG_20190213_203037.jpg

IMG_20190214_091135.jpg

Kiitos mun ihanille ystäville kun pidätte musta huolen <3

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.