Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai Härän energioissa

Eilen kirjoittelinkin tänne blogin puolelle numerologiasta ja siitä, kuinka ainakin täällä suunnalla energiat on olleet jotenkin tosi raskaat. Ja kas kummaa, härkä vaikuttaa energiallaan nyt todella vahvasti eikä välttämättä niin kovin positiivisella tavalla. Olen aina iloinen toisten onnistumisista ja haluan kannustaa toisia, mutta nyt oon ollu ihan erilainen. Toisten onnistumiset on saattanut jopa alkaa ärsyttämään. Ja mistä tämä johtuu, siitä, että itse on niin raskailla energioilla ollut etten ole osannut iloita toisten puolesta. Eilen ja tänään olenkin tehnyt tietoista irtipäästämistä tästä ajatuksesta, koska en vain yksinkertaisesti halua olla raskaissa energioissa enkä tunnista itseäni siitä. Olen kuin vieras henkilö omassa kehossa. Oon todella herkkä kuun energioilla ja tunnen ne tosi vahvasti ja tämmöisenä aikana onkin hyvä tunnistaa myös nämä omat varjopuolet mitä kuu nostattaa ja harjoittaa niitä. Kuun energia voi nostattaa vanhoja tottumuksia pintaan, jotta ne voi uudistaa. Tai käytösmalleja mitä ei halua enään toistaa ja siinä aukeaa tilaisuus alkaa toimaan toisin 😊 Aika kivaa itsetutkailua ja henkistä kehitystä!

Oletpa sitten millaisissa energioissa tahansa toivon, että saat tästä tarot-torstaista vahvistusta, lohtua, voimaa tai mitä tahansa tähän hetkeen tarvitsetkaan. Valitse rauhassa alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä korttisi sinulle viestittää 🩷

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Sauvojen kasi

Tämän kortin teemana on vahvasti leijailevat ajatukset. Ajatukset voivat leijailla ihan miten sattuu eikä tarttumapintaa saa vaikka kuinka yrittää. Tuntuu, kuin asiat vain leijailevat ilmassa ilman lopullista päämäärää. Katsele ajatuksiasi rauhassa, älä hermostu tähän olotilaan. Käy maadoittumassa pitkällä ja rauhallisella lenkillä ja puhaltele turhat leijailevat ajatukset päästäsi pois. Kun tulet takaisin kotiin, huomat kuinka paljon rauhallisempi sinä olet ja asiat ovat taas järjestyksessä. Ainakin paremmassa kuin lähtiessä.

2. Sauvojen vitonen

Tämän kortin teemana taas on taistelu omasta paikasta, periaatteista ja liiallinen kiinnipitäminen omista ajatuksista. Kuuntele rauhassa muiden mielipiteitä ja anna suunvuoroa. Tällä tavalla voimme saada paljon uusia näkemyksiä omille ajatuksille ja sitä kautta myös taistelun henki saadaan pysähtymään. Jos on liian tiukka ja kiinni omissa periaatteissa voi jäädä huomaamatta paljon asioita mitä tapahtuu ja mistä voisi napata kiinni. Höllää otettasi periaatteistasi ja anna uusille periaatteille mahdollisuuksia ja tilaa.

3. Torni

Kolmannen kortin teemana on siivous. Nyt siivotaan ja kunnolla elämästä turhat pölyt pois eikä anneta enään minkään olla esteenä. Ei edes omien arkuuksien tai epäluulojen. Olemme itsemme pahimpia vastuksia ja keksimme itsellemme tekosyitä liian helposti miksemme toteuta itseämme. Tätä ajatusmaailmaa pyydetään tämän kortin myötä rikkomaan ja hajoamaan palasiksi, sillä jokaisessa meissä on voima ja rohkeus tehdä asioita. Ei aina tarvitse mennä alkuun putkeen asiat eikä kannata vaatia itseltä täydellisyyttä vaan nauttia siitä, että tekee ja on rohkea omissa muutoksissa. Se jo antaa vauhtia muuttaa asioita ja itsekriittisyyttä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *