Hae
Mirva Emilia

Hiljaisuuden ja läsnäolon manifestointi

Mitä manifestointi on? Manifestointi tarkoittaa tietoista luomista omien energiatasojen ja oman mielikuvituksien kautta tehtyjä ratkaisuja, kokemuksia ja ihmeitä. Hiljaisuuden ja läsnäolon kautta saamme tietoomme omasta sisimmästäsi mitä oikeasti haluamme ja toivomme. Ennenkuin saamme mitään konkreettiselle ja materiaaliselle tasolle, teemme työtä omien ajatuksiemme kanssa ja luomme hyvänolon tunteen mielikuvien kautta. Ensin täytyy aina miettiä omassa päässä mitä haluamme, millaisen tunteen onnistuminen itselle tuo ja onko matkalla esteitä. Ja jos on, niin millaisia.

Manifestointi alkaa mielikuvituksesta

Oman hiljentymisen kautta sisäinen ääni pääse kuuluviin ja sitä kautta omat toiveet. Manifestoinnin avulla tämä mielikuvitus pääsee vapautumaan omien energioiden kautta. Huomaat, että kun pidät omaa mielikuvitustasi yllä asiat lähtee etenemään niitä kohti. Enkeleiden pyyntö sinulle on tänään, että käytä omaa luovaa mielikuvitustasi ja näytä sen avulla sinun unelmaelämääsi enkeleille. Kun pidät mielikuvaasi yllä koko ajan, enkelit huomaavat sen ja  pystyvät auttamaan sinua silloin parhaiten. Enkelit myös näyttävät sinulle oikean suunnan sekä auttavat päättämään lopputuloksesta.

Manifestointi alkaa mielikuvituksesta, minkä kautta alat luomaan sitä todeksi. Halutessasi voit pyytää enkeleiltä apua. Manifestoinnin aikana mieti myös millainen tunne sinulla on silloin, kun olet päässyt omaan unelmaelämääsi. Manifestointi auttaa sinua saavuttamaan sen mitä sinä pyydät kunhan aikeesi ovat puhtaat ❤️

Mikä sinua enään estää?

Omien halujen ja toiveiden kiinni pitämiseen tarvitaan omaa tahtoa ja lujuutta. Mieti, onko sinulla jotain esteitä unelmaelämäsi edessä ja millaisia ne ovat. Älä myöskään ole toisten ihmisten johdateltavina vaan pidä omista toiveistasi kiinni. Mielipiteitä satelee monesta suunnasta mutta annatko niiden vaikuttaa sinuun? Ohjeita ja neuvoja voi aina kuunnella ja pyytää toisilta ihmisiltä mutta loppujen lopuksi se on sinusta itsestä kiinni, mitä ohjeita kuuntelet ja mitkä niistä neuvoista rohkaisee ja auttaa sinua etenemään kohti unelmaelämääsi.

Arkkienkeli Gabriel ja Hope antavatkin sinulle neuvon: Tee selkeä päätös siitä, kuinka haluat asioidesi etenevän ja päättyvän. Pyydä meiltä apua, sillä me haluamme auttaa sinua ottamaan juuri ne oikeat askeleet kohti unelmiasi. Puhdistamme samalla negatiivisuuden ja kielteisyyden pois tästä tilanteesta. Usko ja luota, että haaveesi on toteutumassa ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.