Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Taikuri – uusien kykyjen käyttöönottaminen

Viikon tarotkortiksi nousi Taikuri, mikä symboloi uusia alkuja, uusien ideoiden synnyttämistä ja niiden tuomista esiin. Uusien kykyjä käyttöönottamista estää usein omat pelot, joilla rajoitamme itseämme. Pelot syntyvät ajatuksiemme kautta, siitä mitä ajattelemme kun idea on toteutettu. Tosiasiassa emme kuitenkaan voi tietää mitä idean synnyttäminen eteen tuo ja siksi itsensä ja ajatuksien rauhoittaminen on siinä tilanteessa erityisen tärkeää.

Taikuri – mitkä estävät pääsemästä toivottuun tilanteeseen?

Taikurin kommunikoinnin energia on hyvin vahvaa. Kommunikoinnilla tarkoitan niin omien ajatuksien kyseenalaistamista ja itsestä kanssa käytyä rehellistä keskustelua kuin myös ulkopuolisten kanssa käytyä keskustelua. He voivat olla ystäviä, peheenjäseniä, työkavereita taibtäysin ulkopuolinen ja tuntematon henkilö. Mikä vain itsestä tuntuu hyvältä. Yksin ei kannata jäädä ihmettelemään, sillä ulkopuolisilta ihmisiltä voi tulla vaikka mitä hyviä ajatuksia jotka auttavat pääsemään esteiden yli. Omista epävarmuuksista, peloista ja jännityksistä todellakin siis pitää ja saa puhua toisten kanssa. Jos niitä yrittää selvittää liian erakkomaisesti ja itsepäisesti omassa seurassa niin voi olla ettei asiasta pääse puusta pitkälle. Yksin ei tarvitse selviytyä.

Kun omista peloista ja rajoitteista päästää irti ja työstää niitä niin, etteivät ne enään pääsisi rajoittamaan omien ideoiden synnyttämistä niin silloin lähtee onnellisuus ja täyttymystä valtaamaan energiaa. Kehon ulkopuolelle syntyy kirkas kehä, mikä suojaa ajatuksien tuomilta peloilta ja pystymme ajattelemaan tätä hetkeä. Ei menneisyyttä eikä sitä, mitä tulevaisuus tuo vaan sitä, mitä voimme tässä hetkessä tehdä ja luoda. Kun sen teemme rakkaudella ja kiitollisuudella niin idean siemenestä syntyy vahva, terve ja täysilehtinen puu.

Synnytä ideasi oman onnellisuuden lähteestäsi

Joskus se oma idea ja kyky voi olla itseltä hukassa mutta sitten kun asiaa alkaa miettimään oikein kunnolla niin asiaan nousee selkeys. Oman idean ja kyvyn tuominen esiin ei tarvitse olla juuri sillä hetkellä suurta. Mutta siitä voi kasvaa jotain suurta kun annamme sille mahdollisuuden astua elämään. Se mikä on sinulle onnellisuudenlähde voi olla jollekin toiselle pelastus ja juuri sitä, mitä hänkin etsii. Mutta tärkeintä on se, että pääsee omalla luovuudella, taidolla ja kyvyllä vapauttamaan itsestään energiaa. On se sitten omaan käyttöön tai jaettuna toisillekin. Pääasia, ettei jätetä omaa luovaa energiaamme piiloon sisimpään vaan otamme peloistamme ja epävarmuuksistamme huolimatta ideamme käyttöön ja katsomme uteliaasti ja avoimesti mitä tapahtuu.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min).

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin (40€) ja 45 minuutin (65€) tarot-tulkintoja sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.