Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – toimi, luota, nauti

Harmaa keli jatkuu mutta Tarot-torstaissa energia on vahvaa ja päättäväistä mutta samalla myös harmonista. Todella erilaisia energioita liikkuu nyt näissä viesteissä ja kerron taas mikä kortti säväytti myös mua itseäni ja vahvasti tämä viesti jatkaa eilistä teemaa blogitekstissäni, ”marraskuu, kuoleman kuukausi”.

Koska tämän torstain energiat liikkuu todella eri svääreissä niin pyydän, että tunnustelet hetken ensin omia energioitasi ja omia ajatuksiasi ennenkuin valitset korttisi. Laitan tähän alle kuvan korteista.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. ten of cups – Maljojen kymppi

Tämän kortti kuvaa täyttymystä omassa elämässä ja onnellisuuden lähteitä. Mistä sinä olet tällä hetkellä onnellinen? Mistä onnellisuus elämääsi tulee? Ota huomioon kaikki pienetkin hetket ja asiat arjessasi mistä tulet onnelliseksi ja vaali näitä. Kun tarkastelet tämän tarotkortin kuvaa niin tässä ilmenee todella vahvasti perheen ja ystävien merkitys. Kortin energia on lempeä, hyväntuulinen ja rakkaudellinen. Ota tämä energia itseesi ja nauti sinulle tärkeiden ihmisten seurasta. Juttele heidän kanssa, lähetä kukkia ja osoita rakkaus heitä kohtaan. Ystävien, perheen ja kumppanin pitää olla ilon lähteitä, ei taakkoja. Rakasta ja juttele myös itsellesi samalla rakkaudellisella tavalla kuin heille. Näin aito ilon energia säteilee sinusta.

2. The judge – oikeus (Intohimo)

Teetkö päätöksiä omaa arvomaailmasi kuunnellen vai annatko muiden vaikuttaa päätöksiisi? Tämän kortin myötä sinua pyydetään seisomaan omien päätöksien ja omien halujen takana. Jos jää toisen jalkoihin niin silloin kadottaa omaa itseään ja sen uudelleen löytäminen voikin olla jo vaikeampaa. Muista, että kaikkien ei tarvitse olla aina samaa mieltä kanssasi eikä heidän tarvitse ymmärtää kaikkia sinun askeleita ja päätöksiä. Pääasia, että olet itse varma siitä mitä teet. Kohtaa tietoisuutesi ja ryhdy toimimaan, pelkät sanat eivät enään riitä. Joskus tämä voi vaatia sen, että laittaa omat tunteet syrjään, jotta voi tehdä niinkuin sisimmässä haluaa. Liiallinen tunteellisuus saattaa joskus häiritä valintojen tekemistä.

Tämä kortti nousi myös minulle ja tämä vahvistaa todella vahvasti sitä mitä ajattelen. Nyt vaaditaan toimintaa niin itseltä kuin myös ulkopuolelta! Sanahelinät ei enään riitä.

3. Eight of wands – Sauvojen kasi

Oletko valmis ottamaan vastaan uusia asioita elämääsi? Sauvojen kasi on nopeuden kortti, mikä pyytää luottamaan vahvasti omaan intuitioon kun elämääsi tulee uusia asioita kohdattavaksi. Asiat lähtevät sujumaan nopeasti ja, jotta asiat järjestyvät parhaalla mahdollisella tavalla niin järjestä ne tärkeysjärjestykseen. Mitkä asiat tarvitsevat nyt enemmän huomiotasi ja mitkä voisi taas jättää hetkeksi syrjemmälle. Asioiden kasaantuminen on vain pieni vaihe ja hetki elämässä ja siitä selviäminen vaatii toimintaa ja itseensä luottamista. Käytä intuitiotasi kun teet päätöksiä ja tartu hetkeen. Kun sinuun iskee inspiraation kärpänen niin toimi. Mitä sydämesi haluaa sinun juuri nyt tekevän niin tee sitä?

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *