Hae
Mirva Emilia

Leijonanportti -päivän jälkeiset fiilikset

Leijonanportti -ajanjakso on kausi, jolloin Sirius eli kirkkain tähti taivaalla nousee ja asettuu auringon kanssa samanaikaisesti. Ajanjakso tapahtuu Leijonan tähtikuvion alla ja tämä erittäin voimakas energinen kausi onkin alkanut jo 26.7 ja päättyy 12.8.2023. Leijonanportti on siirtymä vanhasta uuteen ja eilen 8.8 tämä taianomainen ja maaginen portaali oli TÄYSIN auki. Leijonanportin ajanjakson voimakkaat energiat auttavat tuntemaan ja luomaan syvempää yhteyttä omaan itseen sekä ympärillä olevaan maailmaan ja siksi tämä ajanjakso on erityisen hyvää aikaa meditoimiseen ja manifestoimiseen. Meditoiminen on tehokas tapa rauhoittaa ja puhdistaa mieltä sekä kanavoimaan eri asioita päivätietoisuuteen kun taas manifestoinnin avulla voimme luoda mielikuvaa omasta tulevaisuudesta ja lähteä rakentamaan sitä manifestoinnin kautta. Manifestoinnin avulla voimme vapauttaa itsestämme vanhoja taakkoja sekö avartaa mieltämme uusille, positiivisille mahdollisuuksille.

Vaikka eilen olikin tämä maagisin päivä niin tämä ajanjakso tosiaan voi tuntua vielä vahvastikin muutamia päiviä. Aina sinne 12.8 saakka kannattaakin hyödyntää tätä energiaa ja manifestoinnin sekä meditaation lisäksi tehdä käytännön tekoja, jotka edistävät omia haaveita. Itse huomasin eilen, että energiat todella oli kohdillaan ja olin erityisen tehokas ja virkeä. Ja tätä energiaa aion tankata itseeni niin paljon kuin vain mahdollista meditoimisen ja manifestoinnin avulla. Tässä on todella hyvät kolme päivää vielä edessä kerätä tätä energiaa ennenkuin portaali sulkeutuu.

Itse odotin eilistä päivää tosi paljon ja olikin kiva kun olin iltapäivään saakka yksin kotona. Sain tehdä rauhassa omia rituaaleja kotona eli suitsukkeen polttamista, siivoamista (kodin siivoaminen kuuluu aina mun rituaaleihin) ja meditoimista. Telkkari oli pois päältä ja keskityin ihan rauhassa siihen hetkeen missä olin. Tätä teen myös uudenkuun ja täydenkuun aikaan. Nämä omat tavat auttavat kirkastamaan yhteyttä henkimaailmaan ja koko maailmankaikkeuteen, jota tarvitsen päivittäin työssäni. Viimeistään iltaisin kiitän maailmankaikkeutta yhteistyöstä ja siitä, että saan työskennellä henkimaailman kanssa. Henkimaailman kanssa olen päässyt todella lähelle ja tunnen suojeluksen koko ajan ja sen, että siellä ollaan valmiita aina auttamaan ja olemaan tukena. Tämä tunne auttaa niinä hetkinä eteenpäin kun ne omat epävarmuudet alkaa huutelemaan korviin. Ego on kyllä ihmeellinen. Aina välillä se sieltä yrittää huudella, mutta onneksi sydän tietää missä mennään ja egon ääni siitä pikkuhiljaa hiljenee.

Eilisen jälkeen mieli on ollut jotenkin tosi paljon levollisempi ja luottavaisempi. Ja tällä energialla onkin hyvä jatkaa kohti syksyä. Työrintamalla on yksi isompi projekti mitä aloitan nyt kun koulut on alkaneet ja saan päivisin enemmän aikaa keskittymiseen. Toivon myös, että uusia mahdollisuuksia ja ovia lähtisi avautumaan. Ainakin universumille on heitetty näistä toiveita 🥰

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *