Hae
Mirva Emilia

Aarrekartta – tältä näyttää vuosi 2021

Meillä oli kotona aarrekartta -ilta, missä tehtiin uudelle vuodelle omat unelma-/aarrekartat ja tietysti katsottiin myös tarotkortteja 🙂 Ilta oli jälleen kerran onnistunut ja tunnelma oli rento, iloinen ja rauhallinen. Alkuun tehtiin pieni meditaatio, missä heitettiin menneisyyden taakat pois, jotta päästään elämään uutta elämää ilman menneisyyden piuhoja. Meditaation jälkeen lähdettiin rakentamaan ja katsomaan uutta tulevaa eli vuotta 2021.

Aarrekartta auttaa laittamaan asioita tapahtumaan

Aarrekartan teossa leikataan lehdistä sanoja ja kuvia kartonkiin. Kävin valitsemassa kaupasta erivärisiä kartonkeja, joista saatiin valita oma taustaväri kartalle. Ne sanat ja kuvat kertovat ja kuvastavat niitä asioita mitä toivoo ja unelmoi vuodelle 2021. Kun asioita on liimannut kartonkiin ne omat haaveet tulevat konkreettisemmiksi ja niiden eteen alkaa tekemään vaistomaisesti enemmän töitä. Olen usein kirjoittanut ihan paperille missä näen itseni vuoden ja viiden vuoden päästä ja nyt kun niitä luen niin huomaan, että niitä asioita on oikeasti tapahtunut. Kaksi vuotta sitten yksi unelma oli mm. yrittäjyys minkä olin kirjoittanut viisivuotis suunnitelmaan ja tässä sitä nyt ollaan. Yrittäjänä. Omien haaveiden ja unelmien kirjoittaminen ylös antaa pientä potkua takapuoleen ja silloin alkaakin tapahtumaan!

Miltä näyttää minun vuosi 2021

Mun ensi vuoden aarrekarttaan tuli sen verran isompi haave, että siihen luultavasti menee useampi vuosi ennenkuin se toteutuu. Olen jo pitkään haaveillut siitä, että meillä on vanha puukoulu mikä kunnostetaan ja remontoidaan meille kodiksi <3 Vanhoja puukouluja tulee aika harvakseltaan myyntiin ja tällä hetkellä koen, että tämä meidän koti on meille nyt hyvä mutta ehkä tämä puukoulu on meidän eläkepäivien koti 🙂 Halusin tämän kuitenkin karttaan laittaa, koska eihän sitä koskaan tiedä mitä se ensi vuosi tuo tullessaan.

Ensi vuonna aion myös pitää itsestäni entistä parempaa huolta, ulkoilla ja nauttia luonnosta. Ruskamatka Lappiin ja luontopolut kuuluvat siis mun ensi vuoteen. Kartassa näkyy myös historiallinen patsas, mikä merkitsee sitä, että haluan kiertää historiallisia paikkoja ja linnoja. Etenkin linnojen historia on aina kiinnostanut ja niitä onkin aina mielenkiintoista kierrellä ja lukea seinistä mitä siellä on tapahtunut.

Kartassa on myös mun unelmia ja tavotteita töiden suhteen ja näin kun Leijona luonnetta on, niin ne ei olekaan mitään pieniä unelmia 😀 Oon sitä mieltä, että on uskallettava unelmoida isosti, silloin asioitakin alkaa tapahtua. Vaikkei välttämättä niin isosti kun on haaveillut mutta silti ne omat tavoitteet laittaa itsensä tekemään enemmän ja enemmän töitä ja nostamaan oman takapuolen sieltä sohvalta. Kun haaveilee isosti ja antaa niille aikaa niin olen varma, että ainakin osa niistä unelmista toteutuu.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.