Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai luo viisautta ja rakkautta ympärillesi

Taas on tarot-torstain aika ja ennenkuin aloitin tätä kirjoittamaan etsin omaa viisautta ja avasin sydämeni täysin muutaman minuutin syvän meditaation avulla. Näin sain tarot-torstain viestin sinulle mahdollisimman selkeäksi ja voimaannuttavaksi. Henkistä työtä tehdessäni olen huomannut meditaation täydellisen vaikutuksen ja se auttaa todella paljon työssäni. Sekä tietysti maadoittuminen. Metsässä samoilu rauhoittaa mieltä ja samalla avaa intuitiota ja meditaatio auttaa avaamaan yhteyttä maailmankaikkeuden kanssa. Nämä kun muistaa pitää tasapainossa niin työ ja kirjoittamisen luovuus pysyy avoinna maailmankaikkeudelle.

Pyydän sinuakin nyt rauhoittamaan mieltäsi ja ajatuksiasi ja ottamaan vastaan viestin, jonka maailmankaikkeudelta saat. Valitse itsellesi alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta, mitä korttisi sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Lanttien kuningas – sinulla on voimaa ja viisautta

Lanttien kuningas muistuttaa sinua sinun omasta menestyksestä ja siitä nauttimisesta. Nauti jokaisesta pienestäkin hetkestä ja keskity niihin asioihin, joita todella elämääsi haluat. Sinusta löytyy niin paljon voimaa ja viisautta, jotka auttavat sinua omalla menestyksen tielläsi, joten älä peitä näitä energioita epäonnistumisen pelon tunteella vaan uskalla onnistua. Avaa itsellesi asioita, joita haluat toteuttaa ja mitä elämääsi haluat, näin saat voimaa toteuttaa nämä haluamasi asiat. Usko omiin kykyihisi ja ole tietoinen omista päämääristäsi ja mene niitä kohti omalla viisaudellasi ja tietoisuudellasi.

Vinkki: kirjoita itsellesi ylös omia haaveitasi, unelmiasi ja tavoitteitasi ja lähde katsomaan, mitä voisit lähteä toteuttamaan ensin. Kun olet kirjannut unelmiasi ylös, lähdet vaistomaisesti myös toteuttamaan niitä.

2. Maljojen Ässä – luota sydämesi ääneen ja rakkauteen

Kasvata luottamusta elämää ja rakkautta kohtaan ja pysy omassa tietoisuudessa siinä, mitä rakkautta kohtaan tunnet ja mitä rakkaudelta toivot. Kun luottamuksesi rakkautta ja koko elämää kohtaan nousee alat nauttimaan elämästä juuri sellaisena kuin se on. Usko sellaiseen rakkauteen ja elämään, jota tavoittelet ja pidä aikeesi puhtaana. Silloin puhdas rakkaus niin itseä kuin toisiakin kohtaa löytyy ja luottamus elämää kohtaan kasvaa entisestään. Vedä puoleesi omalla positiivisella elämänenergiallasi puhdasta rakkautta ja luottamusta. Se mitä tunnet ja ajattelet vaikuttaa koko olemukseen ja siihen, mitä vedät puoleesi. Olemalla avoin, kuuntelemalla omaa sydäntä ja luottamalla elämään saat kaiken sen puhtaan rakkauden mitä olet maailmankaikkeudelta pyytänyt.

3. Erakko – kuuntelen sisimpääni ja annan itselleni mahdollisuuden kasvaa

Erakko on vahva yksinolon kortti ja tämä pyytääkin sinua vetäytymään omiin oloihin etsimään omasta sisimmästäsi vastauksia. Nyt ei ole aika kuunnella ulkopuolisia hälinöitä vaan keskity omiin ajatuksiin ja omaan sisäiseen ääneen. Tämä ääni johdattaa sinua matkaan, joka sinun täytyy kokea ja nähdä, sillä se tulee avartamaan itseäsi ja ajatuksiasi. Kortista huokuu vahvasti meditaation merkitys tähän hetkeen ja se, että tee ne asiat päätökseen, jotka sinulla on kesken. Kun nämä ovat saaneet päätöksen olet valmis ottamaan vastaan uutta ja löytämään itsestäsi uusia ajatuksia ja puolia. Etsi meditaation avulla oma sisäinen viisautesi, rauha ja ääni, jotka johdattavat sinut oikealle polulle. Luo ympärillesi harmoniaa, järjestystä ja siisteyttä. Tästä kortista huokuu ja viestitään aivan ihanaa ja rauhaisaa energiaa. Ota tämä puhdas energia vastaan sekä ota arkeesi mukaan meditaatio ja sen tuoma sisäinen ja ulkoinen rauha.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.).

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.