Hae
Mirva Emilia

Viikon Tarot : Tähti – usko, toivo, rakkaus

Usko, toivo ja rakkaus ovat tämän viikon tarotkortin sanoma Sinulle. Viikon tarotkortiksi nousi Tähden kortti, joka kuvaa syvää itsensä luottamusta ja itsensä kunnioittamista. Vaikeissa elämäntilanteissa usko omaan itseensä ja itsensä kunnioittamiseen saattaa hukkua negatiivisten asioiden ajattelemiseen. Näe silti se valo ja oma tiesi äläkä rajoita itseäsi. Maailmankaikkeus on ääretön ja juuri Sinua varten.

Usko, Toivo, rakkaus

Kaikki nämä kolme sanaa, usko, toivo ja rakkaus ovat sinulle itsellesi. Ei kenellekään muulle. Tähden kortti on parantumisen ja sisäisen ja ulkoisen tasapainon kortti. Kun luotat itseesi ja rakastat itseäsi myös se toivon pilkahdus tulee esiin. Muista, että kaikki on mahdollista mitä ikinä vaan uskallatkaan toivoa kunhan vain oma mieli ei rajoita sitä toivoa. Sano itsellesi ääneen, ”uskon ja luotan itseeni ja omiin taitoihin.” Kun tämän sanot ääneen maailmankaikkeus kuulee sinut ja antaa sinulle voimaa ja uskoa mahdollisuuksiin mitä sinulle tarjotaan.

Intuition ääni on yksi tiennäyttäjä meille itsellemme. Intuitio kertoo sinulle mikä ja mitkä asiat tuntuu hyviltä ja huonoilta. Usko ja luota siihen ääneen. Joskus se intuition ääni voi olla ihan eri, mitä päällimmäisenä ajattelet. Silloin on hyvä hetki pysähtyä ja miettiä vaihtoehtoja. Kumpi on se oikea ääni, intuitio vai järki? Kumpaa haluat uskoa? Etsi ajatuksillesi tasapaino näille kysymyksille.

Rakkaus itseään kohtaan on äärimmäisen tärkeää ja itsensä rakastamisen voimalla pystyt rakentamaan itsellesi onnellisen ja hyvän elämän. Kun rakastat itseäsi et anna minkään tai kenenkään kohdella itseäsi huonosti vaan haluat, että sinua arvostetaan. Itsensä rakastaminen ei ole itsekkyyttä vaan se on itsestäsi huolehtimista ja omien arvojesi kuuntelemista. Tiedät mitä haluat itseltäsi sekä muilta ja tiedät kuinka kohtelet toisia ja kuinka sinua tulee kohdella. Älä vähättele itseäsi vaan muista, että Sinä olet ainutlaatuinen, ihana ja rakastettava juuri sellaisena kuin juuri nyt olet ❤️ Luota itseesi ja avaa sydämesi kaikelle sille rikkaudelle ja rakkaudelle mitä elämä Sinulle antaa.

Viime viikon tarotkortin pääset lukemaan tästä linkistä.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Favebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.