Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Helli vatsaasi näkkärillä – Semperiltä herkän vatsan super tuotteita!

Kaupallinen yhteistyö: Semper gluteeniton

Olen kokeillut Semperiltä paljon hyviä tuotteita, mitkä sopivat mun herkälle vatsalle. Olen kertonut täällä mun suolistosairaudesta ja sen tuomista haasteista. Viikonlopun kovien oireiden jälkeen (pääset lukemaan oireista täältä) joutuu taas enemmän miettiin mitkä ruoka-aineet sopii juuri mulle parhaiten. Se mitä syön on todella isossa roolissa tän sairauden kanssa ja omasta ruokavaliosta mun täytyykin pitää lujasti kiinni (Joo, välillä tulee myös lipsahduksia ?).  Tärkein osa mun ruokavalioo on gluteenittomuus ja alkuun se toikin ihan valtavasti haasteita. Onneks näiden vuosien myötä on oppinut kaupassa kiinnittämään enemmän huomioo gluteenittomiin tuotteisiin ja niitähän on oikeasti ihan hirveesti.

Gluteenittomista tuotteista oon kokeillut vaikka ja mitä ja kokeilullahan ne sopivimmat tuotteet löytyykin. Olen käyttänyt semperin tuotteita jo monta vuotta ja nyt sain testiin Semperin erimakuisia näkkäreitä ja tästä yhteistyöstä olen enemmän kuin kiitollinen! Olen kahden vuoden aikana tehnyt muutamia kertoja yhteistöitä semperin kanssa ja aina ne tuotteet osaa yllättää! Kahtena vuotena Semper on ollut yksi isoimmista sponsoreista meidän IBD -rockissa ja nyt sain lisäksi tehdä tämän näkkäriyhteistyön. Semperiltä löytyy niin suolaisia ruokia kuin myös herkutteluun ja kahvipöytään vatsa ystävällisiä muffinsseja. Semperin suklaa-ja sitruunamuffinsit on ihan Best! Pakko myöntää, että kerran söin lapsilta salaa koko muffinssi pussin ? Ne vaan on niin hyviä! Pieniä suupaloja mitkä todella vie kielen mennessään eikä ole kuivia niin kuin jotkut gluteenittomat tuotteet saattavat olla.

NÄKKÄRIN MONET MAUT

Mun vatsalle ei jostain syystä sovi kaikki gluteenittomat pehmeät leivät. Vaikuttaako niissä sitten kohotusaine vai mikä, sitä en osaa sanoa mutta taas näkkärit ja riisikakut sopii tosi hyvin. Ilokseni huomasinkin, että Semperiltä on tullut monta erimakuista näkkäriä markkinoille. Löytyy supernäkköriä, myslinäkkäriä, kvinoanäkkäriä, kauranäkkäriä, varrasnäkkäriä ja rosmariinilla ja suolalla maustettua näkkäriä.

Näkkäreitä voi käyttää moneen eri ruokaan ja niistä voi tehdä pohjan vaikka suolaiselle kalapiirakalle kun murskaa näkkärit hyvin ? Näkkäreistä saa tehtyä myös pieniä suupaloja vaikka illanistujaisiin. Päälle voi laittaa tonnikalalevitettä ja koristeeksi graafilohta! Pikkusuolaista mikä on jokaisen vatsalle hyväksi. Tai vaihtoehtoisesti voit kuutioida kinkun pieneksi, sekoittaa tuorejuustoon ja koristeeksi vihreää avokadoa tai persiljaa. Vaihtoehtoja on niin paljon, että vain mielikuvitus on rajana!

Tahna on super helppo tehdä, tarvitset vain kinkkua tai tonnikalaa ja sekoitat ne lempi tuorejuustosi sekaan. Tahna valmistuu muutamassa minuutissa ja vie kielen mennessään. Mun ehdoton lemppari on valkosipulitonnikala yhdistettynä ruohosipulituorejuustoon. Tämä näkkärin päälle ja graafilohta koristeeksi niin NAM!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Kaupallinen yhteistyö: Semper gluteeniton

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.