Hae
Mirva Emilia

Herkkää rapua ja huomionkipeää leijonaa tarot-torstaissa

Varhain eilen aamuna oli täysikuu ja vielä mennään tämä päivä näissä ravun herkissä energioissa. Huomenna, perjantaina kuun energia vaihtuu leijonaan mikä on lähes päinvastainen ravun kanssa. Ravun aikana tunteet on voineet olla herkemmät ja tunteet on nousseet pintaan. Huomenna kun siirrytään Leijonan merkkiin nousee taas oma vahvempi puoli esiin ja herkkyyden takaa alkaa paljastumaan oma tavoitteellisuus ja arvot, joiden kautta haluaa elää, unohtamatta tietenkään herkkyyttä. Myös omanarvon tunne nousee pintaan selkeämmin ja tiedostaa mitä ihmissuhteilta haluaa – kannattaakin varautua siihen, että tulee enemmän huomionkipeäksi ja haluaa näyttää omat rakkaudelliset tunteet voimakkaammin kuin yleensä tai sitten kipakammat tunteet nousevat esiin.

Näissä energioissa mennään tällä kertaa tarot-torstaihin ja omaa fiilistä kannattaakin tarkastella millaiset ne ovat, kun viestiä vastaanottaa. Valitse sinua puhuttelevin kortti intuitiotasi kuunnellen ja lue viesti alla olevan korttikuvan alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Sauvojen kolmonen

Anna itsellesi hetki aikaa miettiä seuraavaa siirtoasi. Mieti asioita monelta eri kantilta ja pyydä ystävien ajatuksia mukaan. Muista käyttää omaa intuitiotasi päätöksien äärellä samalla kun kuuntelet ystävien ajatuksia. Tämä kortti pyytää myös uusien asioiden kokeilemista, omalta mukavuusalueelta poistumista ja heittäytymistä. Lähde ystäväsi kanssa seikkailulle, joka nostattaa pientä jännitystä mutta samalla se kuitenkin tuntuu hyvältä. Tasainen arki saa nyt hetkeksi väistyä ja on aika heittäytyä kohti tuntematonta iloisella mielellä ystävien kanssa.

2. Sauvojen ritari

Nyt tarvitaan itsevarmuutta ja jopa pelotontakin asennetta. Vanhat kokemukset ja sitä kautta vanhat pelot ja riittämättömyys voivat nostattaa päätään kun itsevarmuus nousee, mutta ne ovat vanhoja totuttuja tunteita eikä niillä tosiasiassa ole enään tässä hetkessä tarvetta – olet paljon vahvempi kuin mitä nämä vanhat tottumukset ovat. Kerää itsevarmuutta erilaisista onnistumisista ja muistuta itseäsi niistä silloin kun ajatukset meinaa mennä tähän vanhaan.

3. Lanttien ysi

Tämä kortti energisoi henkistä ja maallista rikkautta ja sitä, kumpi rikkaus sinussa palaa vai oletko löytänyt rikkauksiin tasapainon. Maallinen rikkaus tuo tietynlaista rauhaa ja turvaa eikä sitä pidä aliarvioida. Jos sitä aliarvioi ei sitä vedä puoleensa. Kun arvostamme maallista rikkautta saamme sitä juuri sen verran kuin tarvitsemme. Näin meistä pidetään taloudellisesti huolta. Myöskään henkistä rikkautta ei pidä aliarvioida, mitä liian usein me ihmiset teemme. Emme osaa arvostaa ja nähdä sitä kaikkea rikkautta elämässämme mitä ei voi rahalla ostaa. Kun tunnemme näiden rikkauksien kanssa tasapainon ja tasavertaisuuden elämme levollisemmin ja täydessä rauhallisuudessa. Opetellaan näkemään kaikki rikkaus ympärillämme tasavertaisina.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *