Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Kohtalo – antaudu muutoksille

Viikon tarotkortiksi nousi Kohtalo. Itse uskon vahvasti siihen, että asiat tapahtuvat oikealla tavalla juuri oikeaan aikaan. Tämän takia kohtalon tuomia muutoksia ei tulisikaan jarrutella tai estellä, sillä ne tulevat luoksemme tarkoituksella. Vaikkemme heti sitä tarkoitusta näkisikään niin muutoksien tullessa eteen voisi tarkastella sitä, mitä ne voivat tulevaisuudessa itselle tarjota.

Omalla ajattelutavallamme on valtava merkitys siihen, mitä vedämme puoleemme. Tätä olen saanut ja saan edelleen itsekin opetella, sillä vanhoja ajatuksia ja tottumuksia ei olekaan helppo muuttaa vaikka huomaisikin ettei ne tarjoasi enään mitään. Huomaan välillä havahtuvani siihen, että ajattelen asioita ”vanhasti” vaikka olen osittain päästänyt vanhasta irti. Se on kuitenkin lujasti kiinni tottumuksissa, joten tälle ajatuksen muuttamiselle on hyvä antaa aikaa. Mikään ei tapahdu hetkessä vaan oma kasvu ja vanhoista tavoista irtipäästäminen voi vaatia hyvänkin ajan.

kohtalo muistuttaa kiitollisuudesta

Kiitollisuus on ollut tärkein voima mikä sisällämme on, sillä kiitollisuuden avulla näemme kaikki sydämen valosta käsin. Jos et vielä ole alkanut harjoittamaan kiitollisuutta niin nyt on siihen hyvä hetki. Viikon tarotkin johdatti sinut siihen 😉 Ihmismieli voi olla hyvin harhaanjohtava ja huomaamme ennemmin ne asiat mitkä on huonosti kuin niitä mitkä on hyvin. Voivotellaan ja viedään ajatuksillamme asioita paljon huonompaan suuntaan mitä ne oikeasti ovat. Näytämme itsellemme kauhukuvia mielessämme huonosti olevista asioista emmekä keskity siihen mitkä itsessämme ja ympärillämme on oikeasti hyvin. Tähän kiitollisuuden tunteeseen on hyvä nousta silloin kun ajatukset lähtevät harhailemaan sinne kauhukuviin ja synkkyyksiin. Kiitollisuus on niin mahtava voima, että se kutistaa kaiken ylimääräisen huolen ja murheen pölyt mielestämme pois.

Kiitollisuus on osa rakkautta ja läsnäoloa. Huomaamme kaikista parhaiten muutokset, mitä kohtalo eteemme antaa kun olemme läsnä jokaisessa hetkessä ja aistimme asiat jokaisella solulla. Näitä hetkiä tulisi jokaisen ottaa omaan arkeen, työkiireidenkin keskelle. Läsnäoloa omalle itselle, lähimmäisille ja ystäville ja olla kiitollinen juuri siitä hetkestä. Unohtaa kaikki ylimääräiset ja olla vaan, siinä hetkessä. Kohtalon kortti muistuttaakin hyvin näistä omista ajatusmalleista. Ohjaat elämääsi ja arkeasi siihen suuntaan miten asioista ajattelet. Jos ajattelet, että asiat menee mönkään niin kyllähän ne silloin menee mönkään, koska ajatus on ainoastaan siinä eikä siinä mitä mahdollisuuksia edessä on. Antamalla itselle mahdollisuuksia heittäytyä ja antautua elämälle näemme asiat ihan eri perspektiivistä. Näemme elämän kauneuden, hyvyyden ja puhtaan rakkauden ja nämä tuovat ajatuksiin luottamusta ja turvaa. Näiden asioiden keskeltä kun katsomme elämäämme voimme vain todeta, että kaikki on juuri nyt niin hyvin kuin ne vain voivat olla.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.) päivittäin klo 9-23.

Teen myös ajanvarauksella niin 30 minuutin (40€) puhelintulkintoja kuin myös kirjallisia tulkintoja (60€) sähköpostiin. Ajan voi varata numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.