Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Runsaus – Ylitsevuotavat maljat

Viikon tarotkortiksi nousi Runsauden kortti. Tämä olikin jännä kun kanavoin mielessäni mikä kortti tähän viikkoon nousisi niin tämä kortti sieltä tuli ja myös pakasta. Eli runsauden kortilla on nyt vahva sanoma tähän viikkoon kun monesta suunnasta kortti nousi – mistä maljat täyttyvät. Runsauden kortista maljoihin tulvii runsautta, mutta sitä tulvii maljoista myös pois. Pois tuleva runsaus kuvastaa vilpillistä runsautta kun taas maljoihin eli elämäämme jäävä runsaus on vilpitöntä, rakkaudellista.

Runsaus mitä elämäämme saamme tulisi nähdä kiitollisena. Jos haalimme kaikkea turhan paljon emme osaa nähdä kaikkea sitä kaunista, mitä runsaus tuo ja mitä elämän arvokkaimmat asiat antavat. Ja näillä arvokkaimmilla asioilla en tarkoita tavaraa, vaan ihmisiä ja luontoa. Runsauden kortti pyytääkin tarkastamaan millainen kulutustottumus on. Onko tavaraa niin paljon ylimääräistä, että ne pursuavat omista maljoistaan eikä runsauden juuria enään näe.

Silittelin illalla meidän tytärtä hetken ennenkuin hän alkoi nukkumaan – ilman puhelimien keskeytyksiä, telkkarin pauhua eikä muutakaan ylimääräistä hälinää ympärillä. Siinä hetkessä ajattelin, että tämä on se rikkaus ja runsaus mitä elämään mahtuu vaikka kuinka paljon ja mikä on tärkeintä. Olla läsnä, täysin läsnä. Katsella omaa lasta, kumppania, läheistä tai lemmikkiä täydellä rakkaudella ja avautua siihen hetkeen. Tai olla metsässä tai meren rannalla täysin ilman odotuksia. Vain olla ja ihastella. Näitä hetkiä elämässä tulisi olla joka päivä. Silloin sydän täyttyy onnellisuuden pisaroilla ja nämä sekä kaikki muut itseään täyttävät ja onnellisuutta tuovat pisarat tulevat pysymään aina omissa runsauden maljoissa. Vaali itseäsi tällaisilla hetkillä ja jätä siksi aikaa kaikki muu täysin ulkopuolelle. Tulet huomaamaan, miten paljon se itseesi vaikuttaa positiivisesti.

Alussa sanoin vilpillisestä runsaudesta. Tällä tarkoitan sitä, että elämän runsaudesta on vastaodotuksia. Ajatus on, että kun annan tämän hetken, teen tämän palveluksen tai asian niin mitä minä saan vastalahjaksi. Vilpittömässä runsaudessa ei ajattelu mene vastalahjaan vaan ”vastalahja” on se hetki. Se täyttymyksen ja ilon hetki ilman materiaalia. Sydän pakahtuu onnesta ja rakkaudesta eikä siinä hetkessä kaipaa mitään muuta. Vilpillisessä runsaudessa usein mielessä taas on materiaalinen vastalahja – mitä minä saan vastalahjaksi. Tähän viikon tarotkortti pyytää kiinnittämään huomiota, sillä vilpitön runsaus on paljon hedelmällisempää kuin vilpillinen ❤️

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *