Hae
Mirva Emilia

Ihanan kevyet vanerikorvakorut

Kevyet, näyttävät ja luonnolliset vanerikorvakorut sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Mulla tuli keväällä tunne, että haluan tehdä jotain muuta tarot-työni ohella, jotta saan ajatuksiani tasapainottumaan ja mua on aina kutsunut energiakivet. Niissä on voimaa ja omanlaistansa taikuutta mitkä vetävät puoleensa. Toinen mikä vetää puoleensa on luonto ja sen merkitys omaan itseen. Aloin tutkimaan, että mikä olisi mun tapani tuoda esiin näitä kahta asiaa ja eteeni tulikin meidän paikallinen veljes yritys JV -design, mikä valmistaa tilauksesta koivuvanerista vaikka mitä. Sattuikin vielä niin, että toinen veljeksistä on mun vanha luokkalainen peruskoulusta 😊 Laitoin heti heille viestiä, meidän yhteistyö alkoi ja energiakorvikset alkoi valmistumaan.

Mikään korvakoru ihminen en ole ollut ja onkin ollut opetteleminen, että muistaa laittaa korvikset mutta oon tykästynyt ite vanerisiin korviksiin ihan hullun paljon. Ne on ihan super kevyet ja todella kauniit. Nyt uusina korviksina kesällä valmistui horoskooppikorvikset. Jokaisella horoskoopilla on omat nimetyt energiakivet ja tottakai halusin jokaiseen merkkiin laittaa oman kivensä. Itse olen leijona ja niihin korviksiin laitoin aurinkokiven. Aurinkokivi säteilee tahdonvoimaa, päättäväisyyttä ja auttaa sisäistämään omaa energiaa ja kykyä. Juuri tyypillisiä leijona luonteen piirteitä tukee tuomaan esiin 😊

Korujen valmistamista ja suunnittelemista en koskaan edes ajatellut. Mää en ole mikään pikkutarkka, mutta näitä tehdessä olen kyllä huomannut, että se pikkutarkkuus kuitenkin on olemassa. Ja välillä aika vahvastikin se tulee esiin kun näitä rakentelen. Tää on kuitenkin niin ihanaa vastapainoa tarot-työlle, koska tässä saa mennä täysin omaan kuplaansa. Ihanan maadoittavaa tekemistä ja samalla saa aikaan kauniita koruja. Koruilla on oma instasivu @beautifuldesignbymirva mistä pääset seurailemaan mitä kaikkea valmistuu ja sitä kautta voi tilailla myös omia korviksia.

Vietettiin kesäpäivää Julian kanssa Mäntän Myllyrannan pihassa esittelemässä ja myymässä koruja ja nyt näitä vanerikorviksia saa myös Myllyrannan lifestyle myymälästä. Ihana myymälä ja muutenkin ihana paikka jo ihan elämyksenä. Siellä saa ajan kulumaan niin taiteen, ruoan, muodin kuin sisustuksenkin parissa.

Meillä jatketaan sunnuntaipäivän vietto niin, että lähdetään käymään lasten isomummulla ja sieltä ajellaan Keuruulle mummilaan. Julia pääsee yökyläilemään ja jos vaan ei sataisi niin käyn metsässä lenkillä. Lenkkeily on jäänyt tosi vähälle kesän aikana ja huomaan, että kroppa ja mieli kaipaa hiljaisuutta ja metsän läsnäoloa. Joten tänään käpöttelemään siis sinne 😊

Ihanaa sunnuntaita!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.