Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – arvojen uudistaminen ja peloista vapautuminen

Kun nostin tämän päivän tarotit tälle torstaille, niin huomasin täydellisen jatkumon korteissa. Haluankin tehdä tälle torstaille extratulkinnan ja kirjoitan näistä kolmesta kortista lopussa oman tulkintani teille. Ennen sitä valitse oma korttisi ja lue sen viesti itsellesi. Lopussa oleva yhteistulkinta kaikista kolmesta kortista syventää vielä enemmän korttisi merkitystä.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Miekkojen prinsessa

Nyt on aika muuttaa ja kyseenalaistaa omia arvoja. Mitkä uudet arvot tuovat elämääsi lisää rikkautta ja positiivista muutosta? Sinussa on vahvaa päättäväisyyttä raivata itsellesi tietä eteenpäin, sillä paikoilleen pysähtyminen ei kuulu tapoihisi. Ihastele uutta minääsi ja anna rohkeuden tulla sinusta näkyviin. Muutos ja muutoshalu näkyvät ja säihkyvät sinussa ja omien arvojen uudistaminen on yksi askel uuteen alkuun.

2. Paholainen

Vapauta itsesi niin omista kuin muidenkin odotuksista ja löydä oma yksilöllisyytesi ja rohkeutesi pitää omista haaveistasi ja unelmistasi kiinni. Älä anna oman sisäisen äänesi pitää sinua otteessa, joka yrittää murtaa itseluottamustasi vaan pidä kirkkaana mielessäsi asiat mitä sinä haluat. Elä itseäsi varten. Ulkopuoliset negatiiviset energiat saattavat yrittää ottaa sinusta otetta ja vetää sinua vanhaan, mutta omalla itsevarmuudellasi ja rohkeudellasi pystyt pitämään itsesi tämän energian yläpuolella. Pidä unelmistasi kiinni ja ole tarkkaavainen siitä, kenelle haaveistasi kerrot.

3. Sauvojen prinsessa

Vapaudu omista peloistasi kuunnellen omaa intuitiotasi ja luottaen omiin vaistoihisi. Omalla vahvuudella ja rohkeudella pääset eroon peloistasi ja vapaudut taakastasi. Kun tunnet tämän vapauden tunteen itsessäsi sinussa herää rohkeus ja voima vastaanottaa uusia haasteita etkä anna enään pelkojen pidätellä tai ohjailla sinua. Sauvojen prinsessa on tulen kortti, mikä edustaa rohkeutta, eteenpäin menemistä ja uusien haasteiden vastaanottamista. Ota tämä tulienergia vastaan ja lähde vapauttamaan itseäsi pelkojen kahleista.

Muutos laajentaa arvojasi ja vapauttaa omista peloista

Kuten alussa kerroin, teen näistä kolmesta kortista vielä yhteistulkinnan, mikä on tarkoitettu jokaiselle teistä. Ei siis ole väliä minkä kortin nostit, tämä tulkinta vain syventää korttisi merkitystä enemmän.

Korttien yhteistulkinta

Kyseenalaista omia arvojasi ja mieti, ovatko ne arvot enään osa sinua vai onko aika laittaa uusi vaihde silmään ja lähteä tekemään näihin muutosta. Tee muutosta niihin arvoihin, jotka eivät enään vie sinua eteenpäin vaan kasvattavat ja kehittävät syvintä minääsi. Vanhojen arvojen kyseenalaistaminen raivaa tietä uudelle ja maailma avautuu itselle ihan eritavalla. Unelmia, haaveita ja uusia tavoitteita avautuu omaan sisimpään ja pääset vanhan yläpuolelle. Vaikka negatiivinen energia voikin yrittää saada sinusta otteen, niin olet vahva pysymään omassa tietoisuudessasi. Tiedät mitä haluat, millainen ihminen haluat olla ja ennenkaikkea rakastat ja kunnioitat itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Uusien arvojen myötä vapaudut omista peloistasi ja luotat omaan vaistoosi. Intuitiosi herää ja rohkeus vastaanottaa haasteita ja luoda omaa elämää nousee pintaan. Tutkaile itseäsi, ajatuksiasi ja syvintä ääntäsi ja ole rohkea tekemään muutoksia itsessäsi. Nämä muutokset vapauttavat sinut muiden odotuksista ja omista peloista.

Tavoitat minut myös päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38e/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan hintaan 40€ tai sähköpostiisi kirjallisen tulkinnan hintaan 60€.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Yksi kommentti

  1. Armi Reivo kirjoitti:

    Kiinnostaa kovasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.